Jump to content
Българският форум за музиканти

Рок Джем част 2


Recommended Posts

Здравейте колеги . Последната седмица пробвам EZ Drummer и по специално дръм фром хел и реших да спретна едно джемче за да видим как ще се върже саунда на барабаните с различни китарни концепции . Парчето е около 2 мин. и 40 сек. темпото май беше около 135 върви стандартно - с интро - основна схема - лирична част и т.н. Записал съм два варианта - единия с интро от мен за да се ориентирате в метрума и набивките разни а другия е само с лека ритъм китарка на основните части . За жалост нещо не ми дава да кача парчето - явно нета е претоварен или има някакъв проблем - за да можете да го сваляте по стандартния начин и ми се наложи да го кача в Путфайла - сори . но който го мързи да го записва в реално време нека ми се обади на скайп адрес Zanev1970 и ще му го пратя с удоволствие . Ето и парчетата . първо това с моето интро http://media.putfile.com/Rock-Jam-2-with-intro а ето и парчето само с ритам китарка http://media.putfile.com/Rock-Jam-2-with-ritam-guitar-only . Това е . Надявам се да ви допадне . Айде рокясвайте .... Цеко :greenball:;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 103
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Колега поздравления - много интересно се е получило . Особено избора на бленда за интрото . Само едно въпросче - правилно ли си мисля че си записвал китарата със софтуерни ефекти или съм в грешка и използаш външи такива . Аз ползвам засега само външни и ми е любопитно . Цеко :blink::);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно си прав. ефектите са изцяло софтуерни. ползвал съм КУЛ ЕДИТ ПРО както за за ефекти, така и за записа.радвам се че ти е допаднало. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Ам чи 'ади де . С удоволствие чакам твоя вариант приятелю . Естествено това важи и за всички останали съфорумници - колеги поразкършете се малко плийс ... Цеко B):) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина темичка, ама да имах малко време............ :rolleyes:

А китарата не съм я виждал скоро жива ли е, не е ли ??? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

снощи пих ракия и се самонавивах да се включа и аз у тоа джем, ама на и най-добре скроените мечти на мишките и хората...

 

преходникът ми беше изкъртен от бебето, като дърпало кабела, НО ДОВЕЧЕРА.

 

Иначе темата кефи яко: It's only rock & roll (but i like it)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммммм .... много интересно е станало колега . Доволен съм . И саунда ми харесва а и се е получило доста свежо .Само едно нещо - ако е възможно нека всеки който запише нещо да сподели с две думи с какво е записвал - от типа свиря с Фендер ползвам еди какъв се процесор или софт . Мисля че ще е полезно за всички . Ако не е проблем де ... Аха ... започна да се заформя - бравос на всички ... Цеко :rolleyes::) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммммм .... много интересно е станало колега . Доволен съм . И саунда ми харесва а и се е получило доста свежо .Само едно нещо - ако е възможно нека всеки който запише нещо да сподели с две думи с какво е записвал - от типа свиря с Фендер ползвам еди какъв се процесор или софт . Мисля че ще е полезно за всички . Ако не е проблем де ... Аха ... започна да се заформя - бравос на всички ... Цеко :) :) :)

:rolleyes: Радвам се, че ти хареса!!!

Китарата ми е марка Silvertone, модел подобен като на Б.Б.Кинг, процесора е Зуум GFX-3 включен директно в компа, програмата с която записвам се казва Nuendo 2.

Ами това е с две думи ако някой го интересуват още подробности нека да драсне по някой ред.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето един кратък вариант и от мен.Не стана кой знае как,защото както обикновенно нямах време и успях да открадна само 40 минутки преди да стане 22.00.

Това е първия и единствен вариант и отрязах глупостите накрая,защото бях изсвирил някакви отявлени глупости

watch jam-80

 

п.п.Занев,много готина 80тарска хава

 

п.п.2 Записана е с къстъм страт(Диката,Ники Фена и други),Hughes&Kettner Attax80,микрофон и саундкартата на лаптопа (която мега отвратителна).Нямах време за повече ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех Кольо Кольо пипнеш ли ти и на човек му става едно драго драго проблемите отлитат и времето вече няма значение ..... Вече спирам да коментирам твоето свирене - то и за децата е ясно че си Best tabaco money can buy .... Еваларка брато ... А за парчето правилно си усетил нещата с ретро елемента - стремя да предлагам неща които да не карат хората 3-4 часа да ги учат за да могат да се концентрират предимно върху свиренето си и същевремено да не звучи супер елементарно като цяло - дано да успяавам донякъде ..... Е може и да помечтаем и за цялото парче записано от теб .. но млъкни сърце ....Цеко ;) ;) ;) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам,че ти харесва варианта ми.Аз специално не съм особено доволен свирнята ми,ама отдавна не свиря в този дух и техниката ми бая е поувяхнала.Какво да се прави тези неща си искат поддържане,не може да ги вадиш по веднъж на година от чекмеджето ;) .

И наче за мен винаги е голямо удоволствие да джемя върху твоите теми,винаги са свежи всяка е различна от другата.Като имам повече време ще гледам и цяло парче да забия ;)

 

Хайде следващия мераклия ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.