Jump to content
Българският форум за музиканти

Избор на тонколони


SKG

Recommended Posts

Здравейте може ли да ме посъветвате кои от двата да закупя и защо (бюджетът ми не е висок) - Fenda R50 2.0 , Microlab FC330 или да ми предложите друг в този ценови клас до максимум 130 лева. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че тези се родеят с кучите марки и са далеч от аудиото. От това, което ти си готов да дадеш за звука и музиката, зависи какво тя ще даде на теб.

 

Не познавам продукти в този ценови клас и цялостно мисля, че какъвто и съвет да дам по закупуване на ОТ от него, той едва ли би бил особено добър. Наместо това бих посъветвал да разгледаш техниката в bazar.bg и olx - могат да се намерят по-добри предложения втора ръка. Вместо да се бърза с решение на момента, по-висок бюджет може да бъде събран за определено време дори при средностатистически месечен доход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям съвета за втора ръка: освен ако не са живели у някой краен изрод, озвучителните тела дълго остават добре запазени, а и състоянието им лесно се установява при оглед и проба. Технологиите не стареят чак толкова и има 20-годишни боксове, които и днес звучат забележително (всичко е въпрос на уши).

В същото време цените доста падат и се намират много изгодни сделки, особенно при по-големите (физически обемисти) модели.

Не знам българския пазар в момента и едва ли е оферта за тебе, но тук (в Англия) подарявам (!) чифт прилични флорстендери от среден клас, стрували някога стотици лири и перфектно запазени. При единственото условие някой да дойде да си ги вземе, защото цената на доставката би обезсмислила упражнението.

С търпение и редовно следене на посочените сайтове опитай да намериш подобен случай - и там бюджетът ти може да те вкара в съвсем друг клас спрямо новите боклуци. На слука!

 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.