Jump to content
Българският форум за музиканти

Програма за четене на сетове


Recommended Posts

Здравейте, пичове. Искам да попитам някои по-опитни да ми препоръчат програма която да разчита сетове. Трябва ми защото свиря на акордеон и искам да изпълнявам ритми от хора. Благодаря на всички.

 

П.П: Също ако някой има сетове за хора и иска да ги сподели ще съм благодарен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Вариантът ти е евтин Аранжор , примерно KORG PA50( около 600лв.)  , за който има бол сетове и стилове с народна и всякаква друга музика и е на въоръжение от 2000-та година насам .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с колегата и също мисля,че имаш нужда от някой аранжор.Щом искаш да е за малко пари може би трябва да патърсиш в "чичо гугъл" по-старите модели но такива които могат да записват и качват стилове и даже имат секвестър за компузиране и аранжиране  на музика,песни в миди формат.Щом имат възможност за запис на миди файл,значи могат и да просвирват такива.Лично аз като се замисля за конкретни модели за малко пари се сещам за няколко модела:ROLAND G600,ROLAND G800,ROLAND G1000,ROLAND VA серията.Може да намериш тънко също YAMAHA psr серия аранжьори.Най- предпочитана марка от мене е KORG арянжорите в тази марка са тези от "Pa" серия.Най- ефтинко сигорно ще е  па 50,60,80 и моделите които са след тях сигорно ще ти допаднат по вкус но са скъпи особенно по-новите.Ако търсиш софтуер за четене на стилове или миди файлове мога да кажа ,че няма нищо добро за такава цена.Добрите и прехвалени  софтуери също не струват много и не стават но това си е мое мнение.

 

Ами дано сме били полезни и желаем всичко най-добро при покупката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.