Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте,

Обръщам се с молба за съвет към вас. Искам да започна да правя танцувална музика. Поне за сега електронна. На първо време търся софтуер за правене на ритми, чрез който да конструирам такива, и върху тях да изграждам останалото. Също би ми се искало да правя ремикси.Та въпросът ми е бихте ли препоръчали компютърна програма ако е възможно за цялостно правене на танцувална музика, или ако има такава само за правене на ритми, а също и за ремикси? Изобщо, откъде започва човек ако иска да прави танцувална музика? Благодаря ви предварително за всеки отговор!

 

Поздрави,

storm_chaser

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започва се с четене, гледане (на видеа в тубата), практика и ако има нещо неясно се пита конкретно по форумите.

Този въпрос е от тип "С какъв нож да режа хляб" - ми ако знаеш какво правиш, опитай няколко ножа и режи с който ти е най-удобно. Тук отговорът е същият, с всяка една програма можеш да правиш каквато и да искаш музика, стига да знаеш как.

 

Сега ако имаш някакъв конкретен въпрос, след като първо си положил някакви усилия сам да прочетеш и да изгледаш поне няколко видеа - питай отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.