Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте,

Обръщам се с молба за съвет към вас. Искам да започна да правя танцувална музика. Поне за сега електронна. На първо време търся софтуер за правене на ритми, чрез който да конструирам такива, и върху тях да изграждам останалото. Също би ми се искало да правя ремикси.Та въпросът ми е бихте ли препоръчали компютърна програма ако е възможно за цялостно правене на танцувална музика, или ако има такава само за правене на ритми, а също и за ремикси? Изобщо, откъде започва човек ако иска да прави танцувална музика? Благодаря ви предварително за всеки отговор!

 

Поздрави,

storm_chaser

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Започва се с четене, гледане (на видеа в тубата), практика и ако има нещо неясно се пита конкретно по форумите.

Този въпрос е от тип "С какъв нож да режа хляб" - ми ако знаеш какво правиш, опитай няколко ножа и режи с който ти е най-удобно. Тук отговорът е същият, с всяка една програма можеш да правиш каквато и да искаш музика, стига да знаеш как.

 

Сега ако имаш някакъв конкретен въпрос, след като първо си положил някакви усилия сам да прочетеш и да изгледаш поне няколко видеа - питай отново.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By canev
   Здравейте!
    
   Търся си подходяща web камера, на която ще записвам  видеоклипове. Търся нещо от порядъка 40 - 70 лв. с HD качество. Ще записвам само китара( рифове, кавъри). Какви изисквания трябва да имам към съответната камера?
    
   Благодаря!
    
   P. S Тази подходяща ли е тук.
  • By juveplu
   Здравейте , купих MIDI клавиатура Roland A-800Pro , но не успявам да подкарам потенциометрите да въртят и тези на софтуерния синт . Имам SonarX3 . Гледах 2 видео клипа , но не успявам .
   От опитите заключих че може би не всички параметри са универсални за всички синтезатори . Ако за всеки нов синт. имам такива проблеми със настройките , то по-добре да не бях взимал такава клавиатура , а обикновена (само за свирене) . Вече ми идва да я ударя с чук . И все пак се надявам някой да ми помогне . Все има някой от Вас който знае как . Моля само не ме карайте да сменям Sonar , защото едвам свикнах с него . Има ли някой от вас който да работи със Sonar и знае какво трябва да се направи . Или ако за някой от Вас няма проблем, че е със SONAR , моля да се обади за да дойда на място и ми покаже както и да си платя за отнетото време . тел 0878919454  . Или пък да каже тук във форума за да служи тази помощ и на други .
   Благодаря Ви предварително 
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.