Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Здравейте! На някой да му е попадал някоя акустична от марката? Харесват ми цените, а и изглеждат уникално! Мисля да си поръчвам тия дни/500/700 лева/, с удоволствие бих посетил музикален, но в околните градове не открих магазин с тези красавици ... ако някой ги е чувал на живо моля да сподели мнение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Удобен,тънък,махагонов гриф,масивна горна дъска, хубава електроника(fishman).Звук-доста различен и поне за мен сериозно конкуриращ се с широко разпространените брандове. Имам една и я ползвам усилено за работа и записи.Като цяло съм доволен.

Задължително направи опит да чуеш/просвирш някоя на живо. Успех!

Редактирано от ciriljhonson
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Димитровград съм, има магазин с китарите в Пловдив /клик /, но в самия магазин предлагали само евтините модели, другите били на склад...най-вероятно все пак ще обиколя по магазините в Пловдив/не знам колко са.../, може и да намеря някъде...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Електрониката не е Fishman, a Shadow (поне беше на двата модела, които съм имал) - все тая като качество и клас според мен. Моите впечатления от изработката на двете, беше, че по-евтиния модел е по-добре изработен и с по-голямo внимание към детайла. Естествено, дървесината на по-скъпите е доста по-висок левъл и не, че по-скъпата не беше супер, просто след като си имал по-евтиния модел, имаш малко по-високо очакване към изработката на по-скъпия.

Това всъщност съм го виждал и при други марки - все едно евтините се правят перфектно "за зарибявка" просто да те накарат да си купиш скъп модел мислейки, че той ще е мега-супер-дупер... А може и да си е мое заблуждение това наблюдение. :)

Редактирано от therealbadmadafaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

​В първия магазин който посетих я намерих/LAG Tramontane T80DCE/, беше само една, чакаше  ме :P. Наистина са уникални...На живо изглеждат още по-добре, а за звукът нямам думи...

​ За да не отварям нова тема, ще си позволя да попитам тук- понеже до сега не съм си мазал грифовете с масла/препарати, лимоновото масло ли е най-популярно/подходящо/добро?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Честито за китарата - много комплекти струни да и износиш! Можеш да мажеш смело с лимоново масло фретборда и предната част на главата, ако на този модел и тя е rosewood и е продължение на фретборда. Само попрочети как се прави точно нанасянето, да не предобриш нещата. ;)

Редактирано от therealbadmadafaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.