Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся сетъп на акустична китара в Бургас


Raphy

Recommended Posts

Здравейте,

От около пет месеца се уча да свиря на китара чрез интернет и използвам доста евтина, а именно Ibanez V50NJP-NT. Та проблемът при мен е, че на места колкото и близо да съм до прагчето се чува бучене (buzz), супер неприятно. Почетох малко и разбрах, че проблемът ми е това, че или струните са много високи, или тръсрод-ът е зле настроен. Четох как стават нещата, но ме е страх да не направя нещо, което не искам, ако ме разбирате  :D, и после да не свири въобще. Искам да попитам хората от Бургас, знаете ли къде могат да ми направят сет-ъп и на каква цена.

Благодаря за отделеното внимание :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди в магазин за китари там все някой им прави сетъп По принцип щом е само на някои прагове най вероятно не са подравнени.Тръсрода ако го стегнеш малко ще и вдигнеш екшъна,което също е неприятно.За цена не мога да кажа колко струва Почукване на високите прагове и завъртане на един шестограм.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора, ще отида да я видят, в Бургас има един два магазина, което е направо смешно. Ако някой знае магазин в който могат да ми помогнат да пише, понеже магазинът в който съм ходил до сега, не съм сигурен, че ще могат да ми помогнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам това в предвид, това магазинче на мен лично много ми допада, смешното е, че като няма магазини, няма и лютиери занимаващи се с китари. Доста ми е трудно да намеря някой който да ми свърши работата. Дори не съм сигурен, че в магазина има добър техник, или просто идват и те ги настройват, колкото да не са разстроени. Трябва да се позаинтересовам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди в Динакорд в центъра и говори с Емо, много готин и страхотен музикант. Със сигурност ще получиш полезен съвет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.