Jump to content
Българският форум за музиканти

Поръчка от Andertons


urgent

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, интересувам се дали някой е поръчвал нещо от он лайн магазина на: http://www.andertons.co.uk/

 

И евентуално имали ли сте някакви проблеми с доставките?

 

Рових доста дълго из сайта на Thomann, но се оказа, че там доставката е 30 евро за поръчки под 399 евро до България, а чрез Dynacord, не могат да се поръчват продукти "B-stock", което е много голям минус за мен, понеже ми обясниха, че "B-stock" продуктите били за директна продажба на клиенти. След това се поразрових и в сайта на Андъртонс и се оказа, че тяхната доставка до България е 4,99 паунда, което е 12 лв. и е абсолютно приемливо ако поръчваш неща на по-малка стойност. :)

 

Е благодаря за вниманието! Надявам се някой друг вече да е минавал по този път :)

Редактирано от urgent
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм поръчвал, но мога да потвърдя за доставката. Бях им писал мейл дали това наистина важи за всички артикули (тъй като е доста ниска сума) и ми бяха отговорили, че е точно така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Това с доставката от andertons е добра информация. А и не знаех, че Динакорд не доставят Б-сток... това доста ме изненада.

Единствено, че Андертънс вероятно продават малко по-скъпичко от Томан... в което съм почти сигурен.

Наистина ще е добре да напишеш отзив след получаване на стоката от Андертънс.

Поздрави !

 

П.С.

А впрочем заговаряйки за Томан..бих искал да попитам във връзка на това, че си поръчах китарния твърд кейс на Томан. / ABS версията от 55 euro за Str/Tele shape guitars/, дали. някой да има впечатления от този кейс? Или въобще от някой от другите Томан твърди кейсове за китари?

Редактирано от DaftFunk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кейс като кейс. Стандартизиран. Добре направен, средно тегло, ключалките с времето ръждясват,едната се повреди след известна употреба,  По ръбовете тук-там се протрива/дере - нормално за куфар. Каквото се очаква от един куфар, това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчката май остана за следващия месец, поради бюджетни проблеми :D xaxa за жалост...

Иначе наистина в Thomann цените са една идея по-ниски, но в сравнение с немския магазин от който доставят Dynacord и по цените на които се плащат поръчките от България като частен клиент. Иначе в Thomann UK цените са много по-добри, но за нас като цяло не е рентабилна цената след заплащане на доставката. Също Thomann имат и повече върнати стоки на доста добри цени или последни бройки, мострени и т. н., но пък Andertons за моя изненада имат и инструменти и апаратура втора употреба. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не кажеш какво ще купуваш?Доколкото разбирам е нещо не много скъпо и вероятно втора ръка.Което само по себе си може да има много повече решения,отколкото Андертънс.Тук доста хора са си пазарували от доста места,така че общата мъдрост може да ти е от полза?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами имам лампов усилвател на Crate 18 вата с атенюатор и си свиря на него в къщи, но когато включа процесора към него ми звучи гадно и искам да се оборудвам малко с ефекти, но и не разполагам с кой знае какви средства и за това гледам разни ефекти B stock предимно, понеже имат гаранция макар и да имат някакви леки външни забележки мисля, че ще ми свършат по-добра работа. Иначе си свиря предимно в къщи, хоби ми е не се занимавам професионално, но въпреки това искам да събера добър гиър :) понеже знаете какво е удоволствието, когато използваш качествени неща :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм си поръчвал ефекти за китара от andertons и нямаше никакви проблеми с доставки или с каквото и да е. Единствено имай в предвид, че ако идват с някакъв адаптер, той може да не става за нашите контакти и ще ти се наложи да си намериш преходник или както там се казава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Първа поръчка и от мен. Поръчах си един ефект 2-ра ръка и всичко беше точно. Пристигна за 8-9 календарни дни с UPS, имаше си и линк, където може да се следи колета. Доволен съм, докато са в ЕС тия кауни, бих поръчал пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.