Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

EVH 5150 III Micro Stack

Recommended Posts

Една стилна добавка към инвентара на всеки фен на Еди Ван ХаленКато сме започнали с усилвателите носещи имена на известни китаристи, няма как да пропуснем Еди Ван Хален. Той отдавна има линия на името си но вече на пазара е нещо, което абсолютно всеки може да си позволи.

EVH 5150 III Micro Stack е мини усилвателче, което изглежда досущ като легендарния EVH 5150 III, но е предназначено за джем на тихи нива. Както се шегуват производителите, за това не ви трябва роуди да го носи. Идеално е за тренировки в къщи или в офиса. Имате китара в офиса нали?
evh1.png
Подробности около реализацията, говорителят е 3 инчов, но според спецификациите изкарва един ват. За любителите на лампите има един светодиод да им свети нещо. Светодиод много ясно, да не искате да му сложат 6L6? Врътките са повече от достатъчни - гейн, тон и усилване. А четвъртата врътка е ключето за включване и изключване.
evh2.png
За някои това може да е детска играчка, но съм сигурен, че истинските фенове на Ван Хален ще го оценят по достойнство. Ако не друго поене е практично. И кой каквото ще да казва, визията има значение. Голямо.
evh4.png

Прочети още.

  • Like 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.