Jump to content
Българският форум за музиканти

Изработка на The Magnet срещу заплащане?


Recommended Posts

Гайс :)

Някой дали има желание да ми изработи тази джаджа срещу определено заплащане? 

Малко повече инфо за нещото - използва се да си закрепваш телефона на грифа и да си правиш клипчета от близо. Имаше Kickstarter кампания, която обаче не си достигна целта. Затова пичовете са направили подробна схема и инструкция как можеш да си го сглобиш сам. Има линк да си поръчаш 3D print на пластмасата + всички необходими части. Аз имам схемите (не ги пускам тук, защото се купуват и няма да е редно да ги разпространявам) и ще поръчам частите. Ще се договорим и за заплащането предварително. 3D принта обаче не е евтин, с доставките се оскъпяват още нещата, така че ще искам гаранция, че крайният продукт ще бачка.

Та, ако някой проявява желание, ще му пратя схемите да ги разгледа.

Редактирано от AXE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да поясня, че май не съм обяснил добре: Аз ще поръчам пластмасите (принтирани на 3Д принтер) и останалите части. И търся някой желаещ, който да се занимае със сглобяването, напасването, разпробиването, залепването и т.н. на всичките чарколяци :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, интересна джаджа. По мое мнение, ако намериш някой приятел фрезист, би могъл да ти направи набързо един такъв държаш за мобилен телефон от някаква пластмаса - тефлон примерно. Не знам обаче колко би ти струвало това. Всъщност зависи, колко ти е приятел човека. Аз примерно имам един такъв приятел из провинцията, който би го направил евтино. А ако имаш компонентите( както казваш, че ще ги поръчаш), предполагам няма да ти е проблем да си го сглобиш. Едва ли ще ти е нужен някой механик, за да го сглоби това. Пък си е и предизвикателство да си го чоплиш. Но може би се притесняваш да не прецакаш нещо по китарата? Успех! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.