Jump to content
Българският форум за музиканти

Басистът на „Те“ и китаристът на “Епизод” с открит урок в Центъра за музикални изкуства !


musicman

Recommended Posts


Открит урок по бас китара ще даде басистът на „Те“ Ивайло Звездомиров. Музикантът ще преподава на ентусиасти в Центъра за музикални изкуства на 5 февруари. Двучасовият урок ще е от 19 до 21 часа и е безплатен!


Басът е основата на музиката и именно затова ще има открита сесия и за китаристи. Ще я води 6-струнникът на „Епизод“ Васил Бележков. Двамата ще изсвирят и няколко сола за радост на феновете.


Звездомиров и Бележков са най-новите попълнения в екипа от преподаватели на Центъра за музикални изкуства. Двамата са сред най-награждаваните музиканти у нас.


Звездомиров направи име с група „Те“, свирил е и с Deep Purple и FSB. Работил е с Иво Папазов, Теодосий Спасов, Камелия Тодорова, Васко Василев, Лили Иванова и други. Свири и с Биг бенда на БНР.


Бележков пък е от новата вълна китаристи в рока и хевиметъла. Композира и и творби за симфоничен оркестър, класическа китара, камерни ансамбли, народни инструменти и други състави.


През декември първата частна музикална школа у нас отпразнува десетия си рожден ден с грандиозен концерт на ученици и преподаватели. Последва шоу на над 25 барабанисти.Откритият урок е само началото на поредица от събития на Центъра за музикални изкуства през 2016 г.


  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.