Към съдържанието


Снимка

Басистът на „Те“ и китаристът на “Епизод” с открит урок в Центъра за музикални изкуства !

ЦМИ открит урок бас китара

  • Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 musicman

musicman

    мракобесник

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 6903 Мнения:
  • Gender:Male
  • Location:София
  • Инструмент:Китара

Публикувано 28 януари 2016 - 11:50

Открит урок по бас китара ще даде басистът на „Те“ Ивайло Звездомиров. Музикантът ще преподава на ентусиасти в Центъра за музикални изкуства на 5 февруари. Двучасовият урок ще е от 19 до 21 часа и е безплатен!

Басът е основата на музиката и именно затова ще има открита сесия и за китаристи. Ще я води 6-струнникът на „Епизод“ Васил Бележков. Двамата ще изсвирят и няколко сола за радост на феновете.

Звездомиров и Бележков са най-новите попълнения в екипа от преподаватели на Центъра за музикални изкуства. Двамата са сред най-награждаваните музиканти у нас.

Звездомиров направи име с група „Те“, свирил е и с Deep Purple и FSB. Работил е с Иво Папазов, Теодосий Спасов, Камелия Тодорова, Васко Василев, Лили Иванова и други. Свири и с Биг бенда на БНР.

Бележков пък е от новата вълна китаристи в рока и хевиметъла. Композира и и творби за симфоничен оркестър, класическа китара, камерни ансамбли, народни инструменти и други състави.

През декември първата частна музикална школа у нас отпразнува десетия си рожден ден с грандиозен концерт на ученици и преподаватели. Последва шоу на над 25 барабанисти.Откритият урок е само началото на поредица от събития на Центъра за музикални изкуства през 2016 г.


People who complain about problems don't change the world. People who fix problems do!

Also tagged with one or more of these keywords: ЦМИ, открит урок, бас, китара

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни