Jump to content
Българският форум за музиканти

Видео урок на Ангел Димитров


musicman

Recommended Posts

ЕВАЛА!!!!!!!!Е бати звяра тоя пич!А идеята за стил е супер според мен.В България имаме около 6 фолклорни области(поправете ме ако греша учил съм Хореография във 2ри клас карам по спомени), това са 6 разновидности на този стил и много много много възможност за новаторство във световния рок.

 

П.П. може да звуча фанатично, но съм оптимист пък и току що гледах филмчето и съм замаян още...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • Отговори 63
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Гледам тука няколко въпроса, та да се помъча да им отговоря:

 

За цената на уроците: 65 лева на месец, веднъж седмично - 4 пъти (ако се случи да има 5 урока в месец - например, ходите на урок в събота, и в месеца се паднат 5 съботи, не се доплаща)

 

За китарата на Ангел - изрязана е, защото при акомпанимент ръката се изнася по близо до грифа и този "изрязък" е, за да се подпре ръката и да се движи само китката - не се напряга рамото при по-дълго акомпаниране.

 

Всеки си има вкус - доста хора не харесват нашата народна музика. За мен това е обаче единственият начин да покажем на света, че сме уникални и различни - и то невероятен начин, защото богатството на БГ фолкора е наистина огромно.

 

Ангел го прави страхотно!

 

За уроците при него - супер са - за пръв път в живота си чух фънк в 11/8, все още не мога да проумея как точно се свири тая джаджа, но съм на път да го направя :) А и Ангел е много търпелив...

 

Успех на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Предполагам че няма,но ваденето и ученето по слух са страшно полезни,макар че са доста бавни като идея(според мен от тях се научава много повече).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

емииииииииии...пичове не знам за вас--ма аз се гепих на почасово бачкане ---и за ко--за да мога да си плащам уроците в ново музикално училище --да ми останат малко за пиячка и да имам време за свирня--е тва е живота хахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

според мене нема по добро място от Ново Музикално Училище България--ако искаш да се развиваш като музикант---така че пичове стегайте си мозъчните клетки и са от септември-(че август почиваме хаха) се фащайте за палците на нозете и долитайте на витошка номер 109....

там ше станете хора от вас

Редактирано от KILL_EM_ALL
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе тука два пъти под ред или (подред) не знам как е точно--си поправям последния пост--опс вече предпоследния---шото заради последното изречение--как е по правилно да се викне-----"там ше станете ора от вас" или '"там ше станат хора от вас" я са помислете и ми кажете да не прегрееем--че в филма ренегад едно време га беме млади казаха че китаристите не требело да извършват тежки физически и психически натоварвания--и в тая серия--он лоренцо ламас гепи некаф китарист за яката на сакото--кат оня японски чужденец--на сакотояката и му се праи на мъж--е се пак кат на филм де---та така--за тва ви питам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На сайта можете вече да намерите оригиналното парче + бекингтрак!

Отново благодарности към Ачо !

 

За http://nsmb-bg.com ли говориш, защото след ровене в гогъл открих само този адрес, но май не е валиден, защото като се опитах се да го отворя не стана. Може ли точния адрес на сайта ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, добре :hysterical: Много похвална дейност :metalist: Ачо за пръв път го видях като беше при Къци :punk_guitar: Даже ако не се лъжа беше с дълга коса по онова време :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.