Jump to content
Българският форум за музиканти

Последният брой на Про–Рок излиза в края на следващата седмица.


musicman

Recommended Posts

 

На корицата са Killing Joke

 

 

 

35 години след земетръсния си дебют, Killing Joke не се укротиха и не спряха да се бунтуват. Вече няколко десетилетия ставаме свидетели как параноичните им текстове се превръщат в пророчества, а безкомпромисните им записи променят завинаги пейзажа на съвременната музика. Метъл, пънк, ню уейв, индъстриъл, дъб, алтърнатив рок... Жанровете, докоснати от гения на групата, са толкова разнолики, колкото и музикантите в нея, но през цялото това време, въпреки лудостта, алкохола и наркотиците, Killing Joke останаха семейство и не се предадоха…

Това е и последният брой на Про-Рок. Благодарим на всички за подкрепата през годините. 14 години и 125 броя. Мислим, че се справихме добре.

RIPro-Rock

 

ОЩЕ В БРОЯ

Най-великите албуми – Последните ни броеве ви представяхме нашата класация на най-великите албуми по години. Изглежда просто, но резултатът бе плод на безкрайни обсъждания, премисляне и често скандали – така, както трябва да бъде. Завършваме с класациите ни за периода 1989-2000 и с крайните резултати за периода 1969-2000. Вижте кои са големите победители!

 

КАКТО И

W.A.S.P., QUEENSRYCHE, DEVIN TOWNSEND, AVATARIUM, VISION OF DISORDER

 

В приложението FROM THE UNDERGROUND AND BELOW

AHAB, SHINING

ДЕТ МЕТЪЛЪТ В ПЕРИОДА 2001-2015

В ТОЗИ БРОЯ НЯМА БЛЕК”– БЛЕК МЕТЪЛЪТ В ПЕРИОДА 2001-2015

 

 

front_page.jpg

 

 

Нашите рубрики

Класически албумDANZIG – Danzig

Lost But Not Forgotten – BUZZCOCKS

Произведено в България – THE REVENGE PROJECT

Концертни репортажи – GRASPOP METAL MEETING 2015, SOUNDS OF THE AGES И ДР.

 

Очаквайте в новия брой на Про-Рок последните ни ревюта, информация за предстоящи албуми и концерти, както и едни от най-яките снимки, излизали през годините на страниците на списанието.

Прочети още.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.