Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
niki5591

Препоръка на барабани и уроци по барабани.

Recommended Posts

Здравейте, ще ви помоля да ми предложите по евтини барабани. :) Искам пълен сет.  Ще ги използвам да свиря основно върху heavy/death/black metal. Изобщо нямам представа как да свиря, за това ще ви помоля и да ми предложите по изгодни уроци в София. :) (ако е възможно, цената да е за месец, не за час) Мисля да ходя 4 пъти в месеца. (свободен ден ми се пада сряда и събота след 16:30)

 

Много ви благодаря предварително. :)

 

Само искам да помоля модератор, ако темата НЕ е в правилния раздел да се премести където трябва.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Преди време купихме това за едната банда. Не мисля, че има по-евтин сет. Не е чудо, но става за на първо време:
PREMIER DRUMZZZ Stage 22 Rock Kit

С две забележки:

 • Oригиналните "кожи" нямат нищо общо с истински и трябва да се сменят с нещо дори втора употреба да е;
 • Чинели ти трябват отделно, не са включени в комплекта.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Има ги в каталога, но наличността е нула. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ъъъъ... Заради тези цени за сега се отказах от барабаните... Множко ми идват.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Имам въпрос: Ако искам да свиря на барабани, има ли възможност да ходя някъде и да ги "наемам". (например в студио, да свиря на тях за около 1-2 часа) Също, ако можете да ми предложите и уроци. (ще е чудесно, ако там мога да свиря на барабаните, дори да нямам час)

Share this post


Link to post
Share on other sites

можеш...в повечето репетиционни е 10лв на час, предполагам ще им е все едно дали ще свири цяла група или само някой ще тропа по барабаните...разцъкай нета за репетиционни на час, повечето са в центъра на по 5 мин една от друга

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пич разрови се за втора ръка можеш да намериш евтини и запазени барабани. Намери си стаичка в някое читалище, някои читалища така са закъсали, че с радост ще ти дадат стая срещу някакви наем, въобще не излиза на сметка да свириш в репетиционна.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

за стила, който си написал, бих ти препоръчал Иво от Enthrallment за учител - виж във Видеоклипове един от последните е негов, jeepa се пише или нещо такова :) Успех!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Имам въпрос: Ако искам да свиря на барабани, има ли възможност да ходя някъде и да ги "наемам". (например в студио, да свиря на тях за около 1-2 часа) Също, ако можете да ми предложите и уроци. (ще е чудесно, ако там мога да свиря на барабаните, дори да нямам час)

 

Виж repeticionnata.com (на Моци от Casual Threesome, намира се в района на Сточна Гара). Предлага индивидуални репетиции по 6лв на час, иначе горе-долу навсякъде е по 10 или повече лева на час.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By bartmart
   Здравейте,
   Търся си помещение в което да си сложа барабаните, и да им се кефя максимално, демек яко да може да се тупа :D

   Ако някой може да ми предложи помещение, ще съм/и много благодарен, назависимо помещението какво е (стая, мазе, гараж), ако трябва ще го приспособявам със нужните звуко-изолатори. 
   Естествено че съм и готов да платя, в рамките на разумното. Живей в София, и бих предпочел мястото да се намира в центъра или около; далечните квартали не ми вършат много работа. Може и да е споделено!

   Rock'n'Roll пичове!
  • By androbandro
   Здравейте готини хора.

   Казвам се Андрей и съм на 24 години от София. Пея, свиря и композирам в свободното време. Също така и работя. Обичам музиката и купона да се свири на живо. Също така обичам отговорността към нея и детайлите нужни за да се изпипа и направи едно парче да предаде възможно най истински, предвидената емоция. 

   Заедно с един много пъргав и ентусиазиран китарист правим авторска музика. 

   Жанра най просто казано е стил “Dirty Rock”. Групи за пример - Royal Blood, Des Rocs, Highly Suspect, Kaleo, Jamie N Commons и The Heavy (със сигурност изпускам някои).
   Имаме идеи, (някои от тях записани) които искаме да до-развием. Винаги е хубаво да има принос от всички членове. Single/EP като за начало.

   Търсим барабанист(ка) и басист(ка). Да обичат да избухват на сцена. Да се кефят на живота. И да обичат да избухват на сцена (2 пъти за всеки случай :D).

   На който му допада – да ми пише. Ето и ФБ - https://www.facebook.com/good.show.37

   Предлагам да се съберем на един джем като за начало за да видим как бихме се сработили.

   Good vibes!
  • By Krisko_K
   Търсят се басист и барабанист за метъл група! 
   Изисквания:
   Дабсте от Шумен (или да имат възможност да идват за практис) 
   Между 15 и 19 годишни
   Да имат собствени инструмент
   И да са свестни пичове, естествено ;) 
    
  • By solist
   Здравейте!
   Търсим барабанист за съвместно записване на авторска музика по интернет. Никакви ограничения няма нито за възраст нито някакви специални изисвания и подобни.Изключителния фактор, който ни води е удоволствието от правенето на музика. Пари няма в тази работа - всеки музикант е наясно за какво говоря. Сега конкретно за проекта: Например - пращаме  запис на колегата барабанист - и ако му допада стила и съответното парче - да  си записва партиите върху предоставяния файл но на отделна писта, да се чуват само барабанните партии. После смесването го прави колегата - китарист, който е и композитор и водещ , а и двигателя и сърцето и душата на проекта, освен това бих го определил като великолепен-виртуозен-метъл китарист. Успява да вдъхнови тези, които работят с него - а това е много, много важно - защото не се усеща умората при репетирането на съответните партии. При желание от колеги - Стоян ще ви изпрати завършени, готови записани песни, които е направил до момента с различни вокалисти за да получите точната представа за неговата работа като цяло. Неговия стил бих го определил като вдъхновен от Бляк Сабат. А пък моето пеене е по-лирично, за мен е авантюра метъла- не съм пял никога досега в този стил, ама Стоян ми даде шанс да опитам.
   Нямаме средства за професионално студио, живеем в различни градове и си записваме собствените партии с помощта на компютрите си. Дали колегата барабанист ще има собствена техника или някой приятел ще го запише - това е негов избор. За нас е важно да получим записаните партии на ударните. Проекта няма някакви фиксирани срокове - записваме без да бързаме и в момент на вдъхновение.
  • By Reggy23
   Здравейте!
    
   Казвам се Тервел, барабанист съм и искам да се присъедния към група в град Пловдив. Ориентиръл съм се към рок и метъл, по-конкретно (Металика, Гънс, А7Х,АЦ/ДЦ, Бон Джоуви и много други) Рок и метъл от много естества. Ако някой се интересува може да ми пише по фб или тук на самият пост.
   https://www.facebook.com/tervel.milenov
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.