Jump to content
Българският форум за музиканти

Център за Музикални Изкуства празнува своя 10-ти рожден ден!


musicman

Recommended Posts

cma-poster.jpg


Първата частна музаклна школа у нас празнува 10 години

Ученици и учители от Центъра за музикални изкуства ще се качат заедно на сцената на Студио 5, за да отпразнуват 10-и рожден ден.
Малки и големи ще свирят на 6 декември от 14 часа. В репертоара им попадат популярни хитове и вечни евъргрийни.
Сред изпълненията ще има такива ,както на изявени певци от школата, така и на инструменталисти. Освен на невероятни сола, гостите на концерта ще се насладят на нежните звуци на саксофона и виртуозни изпълнения на тромпет.

Специално за рождения ден на ЦМИ актьорът Ненчо Балабанов ще се включи с няколко песни. Водещ ще е Живко Станев от Х фактор, чийто път към голямата сцена започва именно то ЦМИ. От школата са тръгнали и част от музикантите от „Революция Z“ , които също ще дойдат на рождения ден. Входът е свободен, а както подобава за всеки рожден ден ще има и торта.

В центъра за музикални изкуства се обучават ученици от всички възрастови групи – от деца на 6 г. до възрастни.
Те изучават музикални инструменти като китара, бас, барабани, саксофон, тромпет, както и вокално майсторство и сценично поведение.
Много от завършилите се реализират като музиканти в България, Германия, Великобритания, САЩ.

 

За повече информация, посетете www.cma-bg.com

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.