Jump to content
Българският форум за музиканти

KORG pa 300


Recommended Posts

Здравейте имам едно интересно питане. Аз живея в чужбина и си купих Корг па 300. Мой бивш колега от България си е закупил и много ми хареса как звучи клавира за тези пари е добре. Неговия клавир е купен от Бозов с цялата информация на МСИ Икономов, вътре в клавира са вкарани семпли на барабани, бас китари ритъм китари и бленди за дясна ръка  (знам по характеристика ,че не чете семпли НО в БГ това нещо го има ) !!! Убедих се с очите си тези дни колегата ми беше на гости  и разгледах неговия клавир!!! Големият въпрос е....имам цялата негова (SET) информация вкарвам я в клавира стиловете излизат .....но самите бленди ги няма???? Къде може да се крие ключа за палатката според вас :) БЛагодаря ви за мненията , така или иначе като си дойда до бг мисля да посетя г-н Икономов да видя какво може да направят те за мен!!! Лек ден на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ключът за палатката се крие в това, че БГ-Сет фирмуера е различен, и се качва в Икономов - това е специална тяхна селекция от стилове и звуци, за техни клиенти закупили клавира нов от тях.

 

Обикновенно ключът за софта,стиловете и блендите се намира в малка micro-SD карта памет в качеството си на Security-Dongle , поставена на гърба на клавира под капачето за бекъп-батерията има слот.

 

При PA300 и PA600  е това хавата.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти качат специално модифицирания софт с балканските стилове без проблем, срещу заплащане естественно каквото те преценят - може би 100-200лв.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.