Спрямо заявеният интерес от фейбука, се събра по-малко публика от очакваното.
Надявам се дошлите са си прекарали добре.
Първи забиха RP Band. Мощно, стегнато и без грешки.
Много по-добре от на Локрок. Поне 3 пъти по- яко.
Имаше и дръм соло.
Имаше и супер изненада. 
Гост на групата беше Коцето, вокалист на бг метъл пионерите Тротил!!!

Прав е Кирил Маричков, като пее - Рок енд рола в младоста ни връща! ( в случая хеви метъла)
( "и тогава в младоста само рок-ен-рола връща" )
Соло китариста на РП Бенд е Ивайло, който беше басист в Тротил, брат му Сашо - соло китара,
Коцето - вокал и Манол -барабани.
Вероятно съм им бил първият фен, помня дебютът им през далечната 1987 година.
За първи път чувах хеви метъл, изпълнен от българска група. Не говорим за по хеви парчетата на Щурците или Ахат.
Просто 87-ма година за мен Тротил бяха най-хеви метъл, от българските групи, за онзи момент.
После Импулс смениха посоката и взеха короната за бг хеви метъл богове. Ненадминати и до днес.
Още си пазя и трябва да изнамеря, една сони хромдиоксид касета, на която бях записал едни яки американски трашъри -
Destructor, албума бе кратък 40 мин, и допълнението бяха 4 демо песни на Тротил, записани ми лично от китариста на групата. Ех, спомени , спомени....
После бяхме ние, имаше грешки, но не колкото на Локрок. Мисля, че засега на репетиции грешим по-малко , вкл и на саунд чека бяхме ок. Мисля, че тези, които останаха за нас, ни харесаха в общия случай.
Този път се бях подготвил с една камара кабели и нямах проблем с тях или футсуича на ампа.
Поне не технически, но в един момент забравих, кой бутон за какво е и обърках едно от солата...
Както и да е, следващият път ще има по-малко грешки и от този, надявам се.
Ако някой много съжалява, че ни е пропуснал, може да направим отворена репетция на 12.12.
После следват празници, барабаниста ни ще е поне 2 седмици на снежен холидей.
И от януари, ще започнем по-сериозна подготовка за следващо пак съвместно участие.
Засега има предварителна уговорка с хеви метъл групата Феникс, която до колкото знам, са такава
чак от 90-та година. Досега не съм ги гледал на живо, но записите им, много ме кефят.
Февруари, вероятно пак на сцена. Ако успеем да запишем още едно студийно демо
и да увеличим песните, че снощи публиката вика, айде още едно.... а ние имаме засега само 10.
PS - въпреки, че нямаше много публика снощи, днес на саундклауда гладам отчетени цели 50 слушания....брей какъв интерес... вече минахме 9 900 общо.
Иначе от снощи ще има запис( ще изберем каквото е станало по читаво),
чичо Митко ни бе специален гост и ни снима.
Направихме и обща снимка, двете банди, така че ще ги има на фейсстраницата.
Догодина пак ще направим общ концерт.
Този пост е редактиран от TONY: 04 декември 2015 - 12:34
Човек не открива музиката, а открива себе си в музиката. А.Вайсенберг
РОДЕНИЯТ ДА ПЪЛЗИ, НЯМА КАК ДА ПОЛЕТИ!!!
IRON MAIDEN ,METALLICA,Judas Priest, Manowar, Deep purple,Mercyfull Fate,King Diamond, Whitesnake,Tarja, Kamelot, Angra ,Slayer,Satch,YJM,Tony MacAlpine,GaryMoore,Thin Lizzy,Ac/Dc,Rainbow, Cacophony,EVH,Aerosmith,Extreme,Scorpions,SymphonyX,Annihilator
However, a lot of the results are based purely on the amount of effort and work and commitment and dedication that you make as a musician. Rob Halford