Jump to content
Българският форум за музиканти

Прочети преди да пуснеш обява


Recommended Posts

Моля като пускате обяви да спазвате следните правила:

 

1. Обявата да е на кирилица!

2. Обяснете точно какви хора търсите - инструменти, изисквания, оборудване, опит...

3. Дайте информация за себе си.

4. Дайте информация за целите си.

5. Не дублирайте темите си!

 

Благодаря ви за това, че ще спазвате тези правила - те са от полза за всички :rolleyes:

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Специално пояснение :

 

Всяка обява, непубликувана в този раздел ще бъде местена тук, при системно публикуване (и)в други форуми обявата ще бъде трита директно и без обяснения - такива са дадени вече тук, от мен.

 

Snowwhite

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 18 years later...

Един съвет към всички публикуващи: презентацията на обявата е 90% от успехът, неслучайно при по-реномираните обяви за музикант, като например за круизен кораб/хотел/казино/вариететен бенд и т.н. се иска и видео представление. Така че, ако добавите в обявата запис на ваше участие било то аудио или видео шансовете да се увенчаете с успех нарастват неимоверно. Ще дам пример с нашият колега Боян Христов, който е завършил прословутото Бъркли и се изявява като трубадур с акустична китара и глас. Колегата неуморно и ентусиазирано е качил редица лайфове, в това число и от реномирани участия навсякъде по целият свят. ;) Това винаги е печеливша стратегия, защото в процесът на запис ще придобиете и други умения освен свиренето, като аудио/видео запис, ще си затвърдите текущите парчета или пък ще обърнете внимание на някой неприятен детайл, на който не сте обръщали внимание преди, като например поведение, облекло, гримаса и т.н.

https://www.youtube.com/@boyan.guitar/videos

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.