Jump to content
Българският форум за музиканти

Мнение за MAPEX MPST3354


Recommended Posts

Днес в един музикален магазин ми предложиха едно солово барабанче на MAPEX (нямаха го в наличност, но можело да се поръча до няколко работни дни). Става дума за MPST3354 https://www.youtube.com/watch?v=GzqKVD1-nwI

Какво ще кажете за него? Струва ли си като за начинаещ и дали е по-здраво отколкото на Stagg (все пак, паричния лимит засега ми е 180 лева, а за Stagg прочетох много негативни мнения, както и за Basix)?

Не искам да бързам с покупката и затова ми се иска да чуя мнения и на разбирачите, не само на търговците в магазините (защото те могат да изкарат всичко, че е хубаво, само и само да си продадат стоката).

Благодаря предварително на всеки, който се отзове!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.musicworld.bg/bg/m_1980000/i_27411/Mapex_MPBC4550CXN.html - Съветвам те да си вземеш това, първо, защото е намалено и пак излзиа по - евтино от горепосоченото черно, второ - защото пружината е с повече нишки, съответно по - качествен snare звук. Иначе са еднакви на практика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много, Bo1! И в него се бях загледал, но се зачудих защо ли всъщност е намалено (но може наистина да е по-добро от другите два модела, а и на пари дори излиза малко по-евтино).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намалено е вероятно поради причината, че е последна бройка от дадения модел. Взимал съм си намален педал Mapex Falcon, както още 2-3 стойки на Mapex и като цяло съм повече от доволен, на Musicworld можеш да се довериш на всички неща, било то намалени или не. От други търговци съм бил крайно разочаровам, но няма да споменавам имена, за да не става пристрастно и за да няма конфликт. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Аз веднага бих взел марех. В момента свиря с марех falcon ,чисто нов го взеx за 50 паунда, абсолютно никакви оплаквания, при условие, че преди ползвах кардан ,pearl eleminator, но се наложи да го продам. Сега съм с марех и въобще не мога да се оплача

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам чувството обаче, че ще трябва да сменя кожите с други. Уж пише Remo, но май не е така. :unsure: Нещо не ми харесва как звучи соло барабанчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са фабричните те са китайско Remo, UX или нещо съседно трябва да има на "долния" надпис.
 
Ако тръгнеш да инвестираш препоръчвам Aquarian Texture Coated w/ Reverse Power Dot или пък Controlled Sound X ако държиш на Ремо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.