Jump to content
Българският форум за музиканти

Искам да си купувам синтезатор


bulby

Recommended Posts

  • Отговори 76
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

product_687.jpg
Код:220711

Име:Пиано MUSIC CENTER 952

Описание: Пиано MUSIC CENTER - синтезатор с много и различни възможности - 8 музикални инструмента от пиано до китара, 8 ритъма от рок до блус, увеличаване и намаляване на звука и темпото на въэпроизвеждане, 6 запаметени мелодии, животински звуци, възможност за запис на мелодия и съответно просвирване, работи с 4 батерии 1,5 V, R6, подходяща за деца от 6 до14г.

цена 17.00лв. 

 

Има и животински звци!! Взимай докато не са свършили!

мдам... това е супер ;)

саундтрака на игричката, от която ти идва ника сигурно е писан на нещо такова ;)

 

:green: :green: :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
ами поне като клавиатура :lol: иначе за тези пари надежно няма братле

Някой може ли да ми даде информация за синтезатора GEM Pro 1 Digitalpiano?Мисля, че това е най-доброто с твърда клавиатура в границата 1500 лева, но ако някой каже нещо по-добро няма да му се разсърдя.

 

модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм имал модул ама що не си гепиш един за ушите и тука във форума се продава една клавиатура на еволюшън. Клавириста на Пиф го гледах наскоро с подобна, даже с по-малко екстри и контролер на алесис ма не знам къв и добре си звучеше и пиано и падове гот, пък там не береш грижа за механиката, искам да кажа взимаш си др клавиатура като се прецака и тва е. :think: :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъкмо се бяь навил за тва утре ще пробвам едно такова и ще видим.Motif 8 SE

в Англия струва 2400 паунда,а в Дубай 900$:greenball: странно

дубай нали е безмитна зона евала ако можеш оттам да го вземеш. За мен ямаха е джелезо здраво и нема чупене :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си взимай GEM, за бога, недей!!! Клавиатурата е отврат, ама пълен! Тези клавиатури се правят от една друга фирма - Fatar и са изключително гадни! Свирил съм много на това пиано в един магазин във Виена, слушал съм и сума ти семпли в интернет навремето, когато трябваше да си избирам електронно пиано, и трябва да ти кажа, че това е доста стар модел, който отстъпва доста на последните модели електронни пиана. Вземи си някаква Ямаха. Примерно за тази цена можеш да си вземеш P60, което има прекрасна механика, каквато се слага и на по-скъпите им модели, има готин звук и вградени говорители дори!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

що бе?джема е гот,зависи наистина за клавиатурата за кво става въпрос.пипвал съм 2-3 джема,на първо пипане клавиатурата ми се стори що годе добре,ноп все пак са нови синове,не знам с времето какво ще се случи.все пак наистина по-добре някоя ямаха.съгласен съм напълно с CyberGene :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ама ямахата е само пиано.свирих 5 месеца на p60 в един бар и клавиатурата омекна.Днес пробвах GEM в магазина и на първо пипане изглеждаше доста добре ама тежи 26kg:) а и аз не търся 4исто пиано а нещо по близо до синтезатор, а за тези пари май не мога да намеря друго.колебая се.Ако някой може да ми даде още накъкво предложение ще съм му благодарен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми ако ти се скапе клавиатурата ше трябва да го ползваш като модул и става не 26 кила ами. След като е омекнала на ямахата начи сам си прави изводи, тя се води по-здрава от джема. Е, ся не искам да те разубеждавам де ама внимавай с емоциите. Аз много гледам да внимавам, когато съм се навил за нещо и съм емоционално обвързан към него, погледни от всички възможни гледни точки :think: . Айде жив и здрав и да почерпиш :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз говорих на първо пипане:)въобще не знам за ко стаа въпрос след време за ко стаа дума :D но определено 26 кила за модул....не му излиза края :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.