Jump to content
Българският форум за музиканти

Korg Pa4x вече е факт :)


Губерков

Recommended Posts

Интересно ми е тези 44 лв за какво са?Значи 6 800 лв не стигнаха?Направо 7 000 лв  да го продават този пореден процесор на корг и тъча му ми изглежда като някои китаиски таблет.От друга страна се радвам много понеже сега като се почне със закопуването на новия па 4 ,па з ще цъфне със по-ниска цена по сайтовете!

product_789.jpg

Редактирано от asan79onbashi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братчед - цената е като навсякъде в Европа - 3500 евро. Надявам се, че така, като ти е по-закръглена сумата, ще се почувстваш по-добре :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да е различна цената, когато става дума за съвсем ново изделие на пазара, на тази цифра 50-100лв. нагоре надоло най-много може да има разлика, но не и повече.

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само почакайте и ще видим цената на па 4 х каква ще е!"Всяко чудо за  3 дни"-както се вика.Този модел няма да е последен,ще бъде последван от други със още повече рам ,ефекс,филтри,осцилатори,модулатори,бръмбаджилатори и прочие.Обаче от мен да знаете -цената ще върви надолу и само надолу.Просто заради техническия прогрес.Пазара се задръства със подобни изделия.Колко струва един па з х на втора ръка сега?Преди седмица гледах един за 3500 лв.Иначе струваше  6 500-6 600 лв.Не е най-важното за един  български клавирист да е  със най новия корг аранжор,може  да изчака малко и да си спести доста излишни усилия.

 

   Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важното е да си достатъчно добър музикант , и ако си такъв ще си достатъчно добре финансово обеспечен и платен за да си винаги актуален с най-последния модел музикален инструмент който излезе на пазара и най-добрата аудио система във всеки един момент.

 

На ето-това му викам да си добър музикант и най-важното да търпиш  развитие и да ставаш все по-добър....

 

 

:)

Редактирано от Губерков
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.