Jump to content
Българският форум за музиканти

Вокален педагог?


Marry

Recommended Posts

Здравейте, търся добър вокален педагог(поп и джаз), който да учи на техника и да умее да изгражда собствен стил на изпълнителя. Като се зачетох във форумите най-место срещаните имена са на Георги Мирчевски, Роси Овчарова, Аня Краваева и Аделина Колева. Кой от тях според вас е най-добър и долу-горе колко взимат на час? Също ако някой се сети за друг добър педагог да предлага и да оставя кординатите му. Мерси предварително! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Marry. За кой град си търсиш педагог?

Аз съм вокален педагог и редлагам индивидуални уроци по  съвременно пеене в София,Бургас и по скайп.

 

Уроците включват вокална техника, работа по контрола върху дишането при пеене, подобряване на интонацията и артикулацията, фразиране, стилова специфика, орнаментика,фонетични особености при пеенето на чужд език, подбор на репертоар, писане на чартове. Според интересите и амбициите на ученика може да се включи обучение по теория, писане на песни, аранжиране на вокали, подготовка на певци за кандидатстване в колеж/университет/консерватория във Великобритания, както и уроци по английски език.
Стилове: поп, рок, блус, соул, музикален театър.
За мен:
Работя като музикант и преподавател в България и Великобритания. Завършила съм Applied music в University of Strathclyde, Glasgow, UK и Изпълнителско майсторство в попмузиката в Stevenson College Edinburgh, UK. Преподавала съм в частни музикални училища във Великобритания, както и като лектор в Кралската консерватория на Шотландия (RCS) в Глазгоу, Шотландия. Имам дългогодишен изпълнителски опит - като соло изпълнител и като вокалист/басист в групи. Паралелно с преподавателската дейност работя по авторска музика и като сешън музикант.
skype: this_little_bird
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.