Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Започва конкурсът за най-добра ученическа група Голямо Междучасие 2015

Recommended Posts

Конкурсът е отворен за училищни поп, рок и хип-хоп банди от цялата страна.

 

 

Днес, 12 август 2015г., официално се дава старт на осмото издание на конкурса за най-добра училищна група "ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015", организиран от D2 и Министерството на младежта и спорта.

 

Ако искате да станете най-добрата ученическа група за 2015, имате авторско парче и сте готови за голямата сцена, се регистрирайте за участие в музикалния конкурс от 12 до 30 август, като качите своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Конкурсът е отворен за групи от цялата страна.

gm-2.jpg

 

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум двама от членовете да са ученици към 15.09.2015 г.

От 1 септември до 9 септември 2015г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса: www.d2band.com

 

Докато тече гласуването феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне - "Голямо Междучасие 2015", което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България.

D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.

 

Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на "Голямо междучасие 2015", който ще се проведе на 12 септември 2015г., пред паметника на Съветската армия в град София.

Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015г.

 

gm-1.jpg

 

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група "ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015" е музикално оборудване по избор на стойност 2000лв.

 

Националният музикален конкурс се провежда с подкрепата на Министерство на младежта и спорта

 

Медийни партньори на „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” са: bTV Web, БГ Радио, Z-Rock, Dnes.bg, Teenproblem.net, Teen View Sofia, Sofia Street Style, Muzikant.org, Bulgariautre.bg, Werock.bg, MetalHangar18.com, TeeNews.eu, Uchi.bg, MetalHall.net.

Прочети още.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.