Jump to content
Българският форум за музиканти

Къде да показваме некоректните от "Базара"


Recommended Posts

Искам да има раздел, в който да качваме онези, които ни разкарват до офиси, мрънкат, после нещо се покриват и ни карат да си плащаме таксите от куриерите, само защото те са суперважни и суперспециални и всички ние сме длъжни да си траем.....????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте сега, то си е измислено :)

 

В самия базар си има рейтинг система, тези неща трябва да стоят в рейтинга на всеки един потребител за да може следващия като реши да търгува да е запознат. А не да ходи да търси по форума къде е писано и дали изобщо е писано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер.

Аз имам съобщение от въпросният господин. Не мога нито да му отворя профила от писмото, нито да видя другите му обяви, нито да му дам оценка...

На търсачката изобщо не излиза.

Явно не мога да намеря как да дам оценка, затова моля за малко помощ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Влизаш си в профила, и отиваш на "Репутация", там имаш 2 опции: "Моята репутация" и "Остави Коментар" . Избираш второто и там ще видиш всички сделки, които са станали през базара. Намираш конкретната сделка и пишеш коментар. Това е. :)

Като напишеш коментар за дадена сделка, тя изчезва от "Остави коментар" и там остават само тези за които не си писал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ли ми се или е така - когато обявата е изтрита или сделката не е финализирана(по разбираеми причини), меннията изчезват или не може да се даде оценка?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сделката е направена, но не е отбелязана в Базара, което значи, че едва ли ще мога да дам оценка на този човек, който предварително е знаел, че ще направи това и умишлено не е направил необходимите стъпки в Базара. 

Точно за такъв случай говоря, иначе добре сте се сетили за мнения на сделките :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Не, дори да я изтрие си остава линк за репутация със съответния номер на обявата. Само, че не можеш да видиш обявата. Сделката си се записва и дори можеш да видиш в репутацията на хората номера на обявата по която им е писана оценка. Съобщенията към обявата обаче се трият ако се изтрие обявата.

 

^ Човекът от който купуваш не може да направи нищо. Ако цъкнеш на бутон Купи или си спечелил търг, автоматично сделката ви е в профилите и на двамата за да си оставите оценки.

 

Ако сделката не е минала през базара, демек сте се разбирали нещо по телефоните или по някакъв друг начин, няма начин да оставиш репутация и това е логично. Утре всеки може да набеди всеки в каквото си иска. С други думи няма да има тема в която да се оставят оценки за сделки направени извън базара. Ползайте базара по предназначение, там всичко си е измислено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.