Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Относно всички недоволни, неразбрани,

Recommended Posts

Понеже ми писна да пиша всеки път едно и също реших да напиша това. Писна ми от хора, които ми искат обяснение без да са прочели правилата на форума. ЛОЕ, нИо, аладине, и всички останали, които сте баннати или ви предстои бан. Този пост е за вас! :D

 

1. Това са правилата на форума и не подлежат на коментар!

2. Не дължа обяснение на НИКОГО, нито модераторите дължат!

3. Ако някой те е наказал - то има защо. Не ме питай. Пише си в рейтинга ти.

4. Ако някой е изтрил или заключил темата ти - пак има защо. Чети правилата и си отговори сам. Ако не си съгласен - виж точка 1.

5. Ако си в шит листата - то там ти е мястото.

6. Писнало ми е от разбирачи с нарушени права. Ако ти си един от тях оплачи се на Арменския поп. За улеснение ти давам майла му: priest@church.armenia.com

 

Това беше за всички нагли типове, които са убедени, че им дължа нещо.

 

На всичко останали, които ще прочетат това и ще останат с погрешно впечатление са следващите редове.

Хора, разберете ме :pray: . Аз и модераторите си имаме работа. Този форум го поддържаме в свободното си време и никой не ни плаща за това. Ако смятате, че с някой се отнасяме лошо - моля ви преди да съдите прочетете му мненията, вижте колко постса има в кошчето и после съдете.

Благодаря за разбирането.

  • Like 11

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бре, хора, не ви ли омръзна? Не ви ли минава през акъла, че от 10 000 реални потребители, все ще има някой недоволен от нещо?! Как да им угодиш на всички? Аман от многострадални Геновеви, що си мислите, че по цял ден няма какво да правим и си търсим несимпатични ни потребители, които да гърчим с предоставените ни пълномощия?! Този форум си има правила и те важат за всички!

 

Този форум се администрира и модерира от екип, който работи напълно безвъзмездно! Обаче хостинга ни струва пари, IPB (Invision Power Board) също, както всеки лицензиран и платен софтуер. Рафо и аз, както и колегите модератори, КЪСАМЕ от личното си време, от времето с близките си хора, от ангажиментите и съня си, от работата си и от какво ли още не за да го има и да функционира, за да може да осигурява на българските музиканти контакти със себеподобните им, информация от всякакво естество и каквото се сетите още!

 

Нека всички недоволни "сепаратисти" да спрат да мрънкат и да се замислят какво могат ТЕ да направят за обща полза тук! Или пък ако нямат подобно желание - нека си регистрират домейн, да го хостнат някъде, направете си форумче и с удоволствие ще споделим опит!

 

П.П. И последно - за да контактуват, в среда на известно приличе, подобно количество хора, са необходими ПРАВИЛА! Както и спазването им. И да ме извинят всички накърнени "демократи", но когато си на гости - спазваш обичаите/правилата на домакина!

  • Like 10

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.