Sign in to follow this
Followers
0
-
Similar Content
-
By Александър Георгиев
Добър ден/Вечер колеги,аз съм Александър и съм на 19 години от Бургас тук съм за да се допитам до всички вас за помощ и съвет
това лято постъпих във операционната със срязан Радиалиус ( Нерв ) Артерия главна и венички във момента се възстановявам но процентите пръстите ми да останат изтръпнали е много висок,а китката ми да се изправи на 100% също е нисък.Попринцип свиря на бас и пиано и във момента е много трудно,поради тези проблеми също имам и проблеми със университета..чудя се какво да направя и как ? кой край да хвана съществуват ли уреди или ръкавици за свирене или нещо от сорта..за във момента ходя само на физиотерапии където ме подлагат на ултразвук и т.н.
-
By Anomis
Здравейте! Имам огромното желание да споделя любовта си към английската гръндж/пънк/поп банда Wolf Alice с млади, артистични и смели хора! Разполагаме с вокал, 2 китари и барабанист. Търсим си басист. Можете директно да се свържете с мен тук: https://www.facebook.com/an0mi
-
By androbandro
Здравейте готини хора.
Казвам се Андрей и съм на 24 години от София. Пея, свиря и композирам в свободното време. Също така и работя. Обичам музиката и купона да се свири на живо. Също така обичам отговорността към нея и детайлите нужни за да се изпипа и направи едно парче да предаде възможно най истински, предвидената емоция.
Заедно с един много пъргав и ентусиазиран китарист правим авторска музика.
Жанра най просто казано е стил “Dirty Rock”. Групи за пример - Royal Blood, Des Rocs, Highly Suspect, Kaleo, Jamie N Commons и The Heavy (със сигурност изпускам някои).
Имаме идеи, (някои от тях записани) които искаме да до-развием. Винаги е хубаво да има принос от всички членове. Single/EP като за начало.
Търсим барабанист(ка) и басист(ка). Да обичат да избухват на сцена. Да се кефят на живота. И да обичат да избухват на сцена (2 пъти за всеки случай :D).
На който му допада – да ми пише. Ето и ФБ - https://www.facebook.com/good.show.37
Предлагам да се съберем на един джем като за начало за да видим как бихме се сработили.
Good vibes!
-
By Krisko_K
Търсят се басист и барабанист за метъл група!
Изисквания:
Дабсте от Шумен (или да имат възможност да идват за практис)
Между 15 и 19 годишни
Да имат собствени инструмент
И да са свестни пичове, естествено ;)
-
By hegemarth
Здравейте! Наскоро се сетих за едни струни, които един приятел си беше купил. Попитах го, но той не помни какви са били, защото беше отдавна.
Та, въпросните струни бяха с оплетка, а не намотка, както обикновените. Решил съм да си взема и аз едни, да ги пробвам, обаче не знам нито какъв модел се водят, нито марка. Ако някой знае и може да ме насочи, ще съм благодарен! :)
-