Jump to content
Българският форум за музиканти

Добър барабанист ли е Венелин Венков?


Recommended Posts

Добър барабанист ли е Венелин Венков? Как мислите?

 

4акам да 4уя разли4ни мнения като тези ,които много го харесват да кажат защо както и тези които него харесват пак защо.

Става въпрос в музикално отношение и от позицията си на барабанисти! :curse:

 

 

да няма от сорта:" много е акан брато, нима кефи на душата или много е готин щото прави тъндърлака-така-така...."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Може да е всякъв, но е професионалист. Съмнявам се че Слави би търпял някой който не може буквално всичко да свири. Винаги обаче съм го виждал да свири това което трябва да свири, а не това което може да свири, така че лично не мога да дам мнение.

 

П.П. Като човек знам че е готин пич, само дето си играе прекалено много с жените. Имах 1 приятелка от балетното дето и беше разказал играта тотално и и беше сложил такива рога че не можеше да излезе през вратата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма то да свириш каквото трябжва, а не каквото можеш е доста по-трудно.

Аз го харесвам, макарч е все пак той е музикант в едно шоу, нека отбележим и това. А там има ясна и твърда рамка и никакво развитие.

Та според мен човекът е образован, и музикално, и конкретно "ударно", а и кат съм слушал разни концерти на Слави през годината, по телевизията, разбира се, се е представял на едно високо ниво, като нека отбележим в кой стил свири 90% от песните.

Та така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Венко много пъти ме е изкъртвал,като забие някое соло или като с Ку-Ку Бенд изсвирят някое по-твърдо пар4е :lol: Оба4е не ми харесва 4е Венко няма големи възможности да се развива като барабанист при Слави.Ако говорим за професионализъм,мисля,4е Венко го притежава.Щом става въпрос за възможностите му,като барабанист,мисля,4е той е много добър музикант с голямо 4увство към музиката(и жените ;) )Ще е хубаво някой път,Слави да направи едно шоу посветено изцяло на бенда,в което те да свирят каквото им е "на душата" ;) Сигурен съм,4е както Венко,така и никой друг не би засвирил някоя мазна и гадна 4алга,щото сигурно на тях им е писнало постоянно да свирят 4алгариите на Слави :lol:

Айде, :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батка дай да си говориме за жени,стига с тия теми,ония какъв е и пр.Много ме интересува да ли В.Венков е добър,ходи и му кажи,че е добър-барем ти покаже нещо с кардана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе това за жените не е лошо, ама не е нито в темата, нито в рубриката "Барабани" :lol:

Но предложението на drummer_93 не е никак лошо :curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебати темата! Свири ли - свири. Грешки? Не.

С'а ... добър ли е Пеньо Пенев (раднъм нейм), дето е свирил 15 години и вече блъска при някой като Къци да речем и му свири мазнотиите.

Добър? Недобър?

Ебати темата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тая тема няма к'во толкова да се дискутира .Определено Венко е много добър барабанист ,това че свири на Слави глупостити няма значение той си е избрал това и това ще свири.И да определено е професионалист.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Професионалист,но не и готин пич.Ако беше пич щеше да направи пари от Слави и да си свири,каквото му е на душата,но явно от навеждане е забравил какво всъщност обича.Ще се радвам ако го чуя да прави собствен проект,да издаде албум,но явно не е стигнал до това.Стига сме го обсъждали,защо някой не пусне една тема за Стунджи,а трябва пак да се дъвче кръчмата :nono:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми може и тема за Стунджи.

Иначе - не може от това, че нямал собствени проекти, да се говои пич ли е, не е ли. Това е несериозно.

Освен това хич не съм убеден, че има време затова. Ама хич.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.