Jump to content
Българският форум за музиканти

Предлагам по-голям лимит на харесвания


Recommended Posts

Не знам. В раздела с правила прочетох, че има забрана за лични съобщения, но никъде не е упоменато за харесванията. Може пък наистина това да е причината да не позволява "лайковете".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, новаците нямат право да харесват. Просто манията за харесване е много заразителна и за това :)

Но, Веско, ще го преместим в групата на потребителите и ще може да харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте!

При мен също се получава нещо както предходния потребител - VeselinM.

Въпросът ми е: Изобщо ли нямам право да харесвам постове с бутона "харесвам"?

Всеки ден, когато се опитвам да харесвам нещо - ми излиза съобщение - "изчерпан лимит за деня" или нещо подобно - а аз не съм ползвал никакъв лимит - абе нищо ли нямам право да харесвам? Никакъв лимит ли не ми се полага - кой е измислил този "стил"?? Това не е в духа на музикантското общуване - ние сме емоционални хора - а и никъде в правилата не видях да се пише за такова ограничение... Ха ха ха - ами тогава - има ли бутон "не харесвам" - че да мога да проявя някаква активност. И какво значение има "млад" (новопостъпил" ) или дълго месечно-годишен потребител? Това не е правилно според мен. Нещо на казарма ми намирисва - "млади" войници - "стари пушки" :) Бау - неприятно съм изненадан! Правата на човека - дали е новопостъпил или "староокопал"  се - ... ами ние сме "човеци" , нали така? Животът е несигурен - като една свещичка е. Можем да угаснем неочакано - и млади и стари - извинявам се за философстването - но преди всичко сме хора, а после другото, за което сме тук... Или сме само човеци в кавички? Това тук казарма ли е?? Или пък музиканта не е като човека. Къде е свободата на словото - което пишете, че защитавате?? Странно - много странно правило. Не ми харесва определено. Какъв е смисъла? Какъв е този смисъл, да се ограничава харесването - ами дайте бутон "не харесвам" - тогава.Ето аз сега натискам един виртуален бутон: "Това не ми допада", смехотворно е и няма никаква логика.  Млад стар - трябва всеки да има права - и ако наруши нещо - тогава да има наказания! Музикантите да не могат да ползват такива такива елементарни функции - разочарован съм. По добре го махнете въобще този бутон, че да не се подтиска психиката на потребителите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.