Eliza_rock 0 Posted November 18, 2006 Ако някой ми даде ноти на коледни песни ще съм му мн благодарна... А пък ако някой намери Jingle Bells или Коледен Сън (Веселин Маринов хах...) ще черпя ! Лолзи Share this post Link to post Share on other sites
yamaha 261 Posted November 18, 2006 Ако някой ми даде ноти на коледни песни ще съм му мн благодарна...А пък ако някой намери Jingle Bells или Коледен Сън (Веселин Маринов хах...) ще черпя ! Лолзи Кога ще черпиш? Дай някаква поща да ти пратя двайсетина коледни (най-известните)... Share this post Link to post Share on other sites
TheNightRider 0 Posted November 19, 2006 Може ли за мене няколко табчета? Share this post Link to post Share on other sites
Eliza_rock 0 Posted November 19, 2006 ехаа... супер ! мейла ми е tanity@mail.bg ам... нз дали споменах... нотите ако може да са за клас. китара Share this post Link to post Share on other sites
TheNightRider 0 Posted November 19, 2006 Ъъъ.. и на мене, и на мене... thecollector606@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
yamaha 261 Posted November 20, 2006 Еее....вие пък сега.... @TheNightRider, sorry нямам табчета. @Eliza_rock, "не си споменала", нотите са за пиано, много лесни за изсвирване, дори и от дете... П.П. Засега съм ги пратил само на Vlad, който ме помоли с РМ. Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 27 Posted November 20, 2006 да, готини са нотите и са разписани много лесно - за пиано. Share this post Link to post Share on other sites
top-dirigent 0 Posted November 20, 2006 Колеги, ето Ви няколко сайта, в които има доста ноти ( разбира се някой по - професионални ако мога така да се изразя, други са на право интересни, н овсе пак за FREE са добри) надявам се, че ще са Ви от полза :violin: www.free-scores.com www.music-scores.com http://notes.tarakanov.net Share this post Link to post Share on other sites
AlFiA 1 Posted November 27, 2006 Колеги, ето Ви няколко сайта, в които има доста ноти ( разбира се някой по - професионални ако мога така да се изразя, други са на право интересни, н овсе пак за FREE са добри) надявам се, че ще са Ви от полза :violin: www.free-scores.com www.music-scores.com http://notes.tarakanov.net Ако търсите по автор - "Тиха нощ" е на Грубер. Доскоро не го знаех, че я написва ежеминутно заради надвиснал провал на църковен коледен концерт. Основният инструмент - орган се разваля, и той съчинява тази песен - в акомпанимент................................... на китара! Църква и китара... абсурдът щял да бъде пълен, ако не е бил хорът от ангелски детски гласчета, който нежно да пее: "тиха нощ, свята нощ..." Share this post Link to post Share on other sites
brysnaria 1 Posted November 27, 2006 Колеги, ето Ви няколко сайта, в които има доста ноти ( разбира се някой по - професионални ако мога така да се изразя, други са на право интересни, н овсе пак за FREE са добри) надявам се, че ще са Ви от полза :violin: www.free-scores.com www.music-scores.com http://notes.tarakanov.net Ако търсите по автор - "Тиха нощ" е на Грубер. Доскоро не го знаех, че я написва ежеминутно заради надвиснал провал на църковен коледен концерт. Основният инструмент - орган се разваля, и той съчинява тази песен - в акомпанимент................................... на китара! Църква и китара... абсурдът щял да бъде пълен, ако не е бил хорът от ангелски детски гласчета, който нежно да пее: "тиха нощ, свята нощ..." Ааа супер Много обичам такива любопитни истории. Разкажи още някоя моля Share this post Link to post Share on other sites
smariika 0 Posted November 30, 2007 Моля ви се и на мен ми трябват български коледни песни и нотите към тях. За един чуждестранен хор, който иска да добави в колекцията си и български коледни песни. Share this post Link to post Share on other sites
annimm 1 Posted December 3, 2007 бихте ли пратили насам темата е мнго интригуваща все пак Коледа наближава та относно ноти коледни песнички за пиано... на anna_md@abv.bg благодаря предварително Share this post Link to post Share on other sites
MiroLambov 39 Posted December 8, 2007 Претете и на мен по възможност за китара stenli93@abv.bg Мерси! Share this post Link to post Share on other sites
shani_rz 0 Posted December 27, 2007 (edited) Искам и аз ... download_2006@abv.bg Edited December 27, 2007 by Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Share this post Link to post Share on other sites
dulce 0 Posted December 29, 2007 ако може и на мен syshi@abv.bg Share this post Link to post Share on other sites