Jump to content
Българският форум за музиканти

Jeremy? - "Fake Fruits"


Recommended Posts

Хубава песен, хубаво видео, всичко направено от българи - от композицията, записа, микса до снимките, режисурата и монтажа на  видеоклипа. Радвам се, когато с дружни усилия докажем, че и в България може, когато работим с желание и накараме с дружни усилия нещата да се случат.:)  От записа, снимките, микса и мастеринга до финалния монтаж на клипа мина само месец! :) 

 Парчето е записано и редактирано в Студио2 на БНР от моя милост, с помощта на моя безценен приятел, колега и наш съфорумник - Fifcho, микса и мастеринга са дело на Янко Генов ( Lora, Amoric), видеото е дело на  Clamer Design студио. Подкрепете ако харесвате музиката на групата със споделяне - те заслужават! :)

 

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs

 

facebook:

 

https://www.facebook.com/jeremyband?fref=photo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, браво на момчетата! Супер се е получило! Поздрави ги от мен - те са аверчета ;) Не знаех, че са записвали при теб в радиото.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони ,Тони , Тони .... не е лошо когато пускаш такъв тип коментар да уточняваш какво аджеба имаш предвид , ако въобще това , което си поснал може да се нарече коментар де ... щото в отговор на ново видео да пуснеш друго видео на вече позната и явно утвърдена група и думичките - two step behind , може да означава много неща - от браво пичове , доближавате се само на две стъпки до ето тия - ако предположим , че идеята на Джеръми е да гонят музикален резултат като този на Колдплей - нещо , в което силно се съмнявам обаче ... та до - тъпичко и не ми харесва , но не е удобно да ви го кажа направо затова ще посна видео на група , която мисля че звучи като вас , което е нормално като те знае човек какво слушаш - ясно е , че тая манджа не е твоята , затова що не пропуснеш да се пробваш да слагаш мерудия на нея - има си хора и за това ..... мхм .... 

 

..иначе парчето е приятно - леко меланхолично и по ръба на  комерс бръснача , записано е супер - браво на Телериг , видеото е приятно - пичовете са с подходящия имижд и това добре е хванато - нямам идея дали с такава музика може да се пробие някъде и да се правят пари , но желая успех ..вокала определено кефи като темръб ... та така ... успех на пичовете  :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен парчето на Jeremy? ми харесва повече, вкл. и като звучене, като между другото ги слушам съвсем за първи път. Въпрос на вкус, предполагам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Zanev 70, казал съм каквото съм искал да кажа.

Правилно си ме разбрал, браво на Джеръми? резултата им е на 2 крачки от Coldplay.

Blood God, чуй тази група

На теб оставям да прецениш, дали нашите са по-близко до Колдплей или Blood God до АЦ/ДЦ.

В същност, нали не съм виновен, ако нещо ми звучи като друго нещо!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е парчето и видеото , а  целия екип , който стой зад  продукцията , явно са си свършили работата професионално и на ниво.
Аз го слушах по радиото вчера и  дори не се усетих , че това е БГ група докато не казаха накрая на песента (не знам дали  това е комплимент , но  за мен е положително ).  
Поздравления за  добре свършената работа !

Иначе предполагам , че щом сме част от музикантски форум , когато  изказваме мнение по дадена работа , личните ни вкусови предпочитания  не би трябвало да влияят върху обективността ... но това вероятно се случва само в идеалния математичeски модел на форум за музиканти :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, това вече е спам - няма нищо общо с темата, която иначе почна добре. Твое неприкосновено право е да харесваш (или не) каквото си искаш, но не и да го натрапваш на хора в тема, където не го очакват. Ок е да споделиш, че нашата група ти прилича на някого, но за втория ти пример си направи своя друга тема, не му е мястото тук. Ако сайта позволява - изтрий го. Или помоли модераторите да го махнат.

 

А групата я бива и целия екип на продукцията е на ниво. [emoji106]

Редактирано от Бицев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички, за отделеното време да чуят парчето, групата и оценят труда на хората покрай това - те не са малко. :) Разбира се всеки има право да преценя всяко нещо по свой начин - точно това му е интересното на живота. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също да изкажа поздравления за всичките усилия и работа :) Слушах групата преди няколко дни на живо, и определено ми харесаха. Стискам палци да има и още, и още :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.