Jump to content
Българският форум за музиканти

Twist "Unlimited freedom" 2014


Munje

Recommended Posts

 Албумът може да преслушате оттук:

, а ако има желаещи- може да го закупите от bandcamp профилът на бандата ни: https://twistbg.bandcamp.com/ . Приятно слушане! :)

 

Ето и ревю на албума от "Metal Hangar 18"
http://metalhangar18.com/site/experimental-core-v-parvoto-ep-na-twist.mh18
 

"Звуковите варвари Twist извадиха първи официален запис под формата на EP носещо името „Unlimited Freedom“. То включва шест песни на български и английски език, от които последната, „Гняв“, се води своеобразен бонус, тъй като е записана отделно преди няколко години, но в настоящия си вариант е с нов микс. Записът, смесването и мастеринга са дело на известния в ъндърграунд средите Боян Бохата и са направени в домашното му студиоNoizy Records. Артуъркът е дело на групата с помощта на Елизабет Даниелова и Кристиян Методиев. По думите на басиста Мирослав Костадинов (който опъва дебелите струни и в New Disease), „идеята зад заглавието е безграничната свобода, която музиката ни дава или изобщо че за нея няма граници“, а тя е добре подплатена и с невъобразима комбинация от стилове, оснавана на хардкора, но включваща и реге, ню-метъл, ска и др. Засега албумът може да се стриймва или да бъде закупен единствено от Bandcamp профила на Twist, но се планира в най-скоро време да бъде издаден и на CD. Бандата вече работи по нов материал и едновременно с това се подготвя за бъдещи концерти на които да представи EP-то пред публика."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.