Jump to content
Българският форум за музиканти

Как да разбера дали мога да пея?


tedo1311

Recommended Posts

Здравейте, искам да ви попитам как можем да разберем дали можем да пеем. Ако някой ни каже, че не можем дали греши? Как да разбера?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

епа ,некой от вас мое да бега от тоналност,та дали можете да пеете е спорно,въпроса е дали се чува у главата тона,който трябва да се изпее,аз като китарджия мога да пея вярно,но нямам глас да окам и не пея.

Най добре се разбира моеш ли да пееш кат отидеш на купон(май се вика парти),ако ти се радват-можеш.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, вие не учите ли музика в училище до 9-ти клас? Дотогава все ще си питаш преподавателя можеш ли да пееш вярно. А българин да не може да пее вярно (почти) не съществува.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, съществува,женЪта,не е истина.. дрънча си някаква елементарна песен от преди половин век и тя я запява ..ама с полутон нагоре или надоле...,е нЕма да влезем у затвора за убийство,оставям китарката и бегам да пийнем една бира/рикийка.. :lol: .

Наистина е странно,пее си вярно мелодията,но не чува инструментала (тоналноста) около нея,е то така за къде си- да си пееш под душа..

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.