Jump to content
Българският форум за музиканти

Oще по-весели празници с MUZIKALEN.BG!


musicman

Recommended Posts

За поредна година магазинът предлага на клиентите си коледни намаления и многобройни промоции, валидни до 17 Януари 2015г.

Сега всички продукти, които не участват в други промоции и са на стойност над 100 лв имат 10% празнична отстъпка.

muzikalen-10-percent.jpg

Над 30 модела китари са в празнично намаление, а 10 избрани продукта са на топ цена.

muzikalen-kitari.jpg

Oнлайн магазинът за музикални инструменти, озвучителна техника, ефектно осветление и микрофони SHURE предлага интуитивна навигация, лесен достъп и поръчка от клиентите, много нови продукти и богата гама от над 7 000 артикула на склад, “chat” връзка с екипа оператори и консултанти, бърза логистика, заплащане при доставка и възможност за преглед от клиента преди това.

 

Удобната търсачка Ви помага с подсещане за възможните варианти с цени и снимки, а избраният от вас продукт се изпраща в деня на поръчката с безплатна доставка при поръчка над 50лв!

bezplatna-dostavka-250x81.png

Като директен вносител на повечето продукти, ви гарантираме най-ниските цени, и предлагаме гаранционнен и извънгаранционен сервиз.

nai-niski-ceni-250x81.png

Разгледайте атрактивния ни интернет магазин от всеки компютър, таблет или телефон, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!

Независимо дали сте начинаещ или професионален музикант, работите в тази сфера или това е вашият бизнес... Muzikalen.bg ще отговори на потребностите Ви и ще предложи оригинални подаръци за вашите близки.

muzikalen-logo.png

Ако сте доволни от продуктите и обслужването, което предлагаме или ако желаете да следите нашите промоции, игри и новини Ви каним да харесате страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/muzikalen.bg
Прочети още.

  • Like 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.