Jump to content
Българският форум за музиканти

Персонален мониторинг за репетиция и концерти


Baby Thomas

Recommended Posts

Споменатите по-горе Ultimate Ears са доста скъпи защото се правят конкретно за ухото на клиента (и не пасват на ничие друго). Вероятно повечето хора го знаят това. Не съм казал, че ще си купувам, още повече за цялата банда. Намесих ги, защото твърдението на Борката, че използващите in-ear монитори "губят връзка със случката" ми се стори странно. И ако беше така дори за половината хора надали от Ultimate Ears щяха да са още живи. Не знам колко точно клиенти имат тези типове, но са инвестирали $500 000 в тази новата технология. Ето и видео, в което обясняват и показват накратко старата технология, а след това и новата (за който му е интересно (има и странично инфо в клипа)):

 


 

Идеята на темата беше за "сцепването" на сигнала и използването на нещо за стерео мониторинг с няколко кръга (повече от стандартните 1-2 моно такива с активни колони).

 

Също така никой не е тръгнал да пазарува нещо за хиляди левове, по-скоро обсъждаме възможностите и вариантите за това и кои от тях са достъпни за любители-музиканти като нас. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...
  • Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Здравейте , виждам ,че за последно сте говорили тук, преди почти 1 година по въпроса за индивидуален мониторинг.Доста се рових по форума ,но не намерих точният раздел и тук ми изглежда резонно да попитам ,имали някакви (разбира се че има) честотни ограничения за in ear monitoring в БГ.В моя случай разполагам с система https://m.thomann.de/es/ld_systems_mei_1000_g2.htm?o=3&ref=mal_a_3&search=1437846427 ,на вън (Испания) свиря без проблем , като се прибера ,дали ще ми върши работа или пак ...бъркане в джобовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Диапазона 863-870 MHz е разрешен за ползване при излъчвана мощност до 25 mW. Този диапазон е предназначен за неспецифични устройства с малък обхват на действие.

Източници > http://www.lz1fw.com/project/LZ_band_plan/

http://www.crc.bg/files/_bg/Reshenie_1607_tochka_1.pdf

Редактирано от g_vayov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.