Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос за двоен-педал Fame


Recommended Posts

Здравейте колеги ! 

Имам следния въпрос към вас. Тъй като се налага да избирам двоен педал от високия клас, който да ми върши работа при по-сериозни темпа попаднах на следния модел http://www.musicstore.de/en_EN/BGL/Drums/Double-Pedals/Fame-Double-Kick-Pedal-DFP9005-Direct-Drive-silver/art-DRU0027546-000 . Разбрах че Fame е марка на магазина MusicStore и съм любопитен да разбера възможностите ! Та питам някой ползвал ли е или пък е чувал мнения? Също събирам предложения за други сериозни модели педали! 

:godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fame са супер , нямам оплаквания. продавам моят защото не свиря напоследък а и нямам време, ако искаш да го видиш пиши ми в skype : independent_2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм барабанист,но съм виждал подобни кардани на Mapex и т.н.,мога да ти кажа че на снимка изглеждат супер обаче са направени от най-калпавите сплави и се трошат много лесно.Леглата на лагерите може лесно да ги сгънеш с пръсти,представи си какво усилие му прилагаш с краката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз точно в момента съм с педал на Mapex от евтините серии и мога да кажа, че не са толкова лоши. Да наистина компонентите им са калпави и вече след 2 години активно свирене е за смяна...Педала на Fame ми го предложиха като нещо което би ми свършило работа. Не съм със заблуждението, че е първо качество. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мапекс (и не само те) имат двойни педали в доста широк ценови диапазон. Мапекси има за 200 лева, има за 800. Не знам кой си гледал, но за мен тези скъпите са съвсем ОК. Имам Фалкон от 3-4 години и не е мръднал, само скъсах едната пружина (което си е консуматив), но купих две нови Тама от Томан и си е 6+!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.