Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

То кой ли филм с него не е. Освен може би първите MI и някой по-древен от соца. Тоя последния с мумията беше такава мумия целия... :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Отворете сайта на musicworld.bg

 

Напишете Yamaha в търсачката и вижте какво ще ви излезе :)

Редактирано от H.R.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Здравейте, впечатли ме нещо и прецених, че този раздел "Забавна простотия" е най-правилното място да го споделя.

Откъс от условията за участие в популярен радио конкурс организиран от още по-популярно радио:

Цитат

5. С натискане на бутона „Качи” участникът се съгласява и преотстъпва на Организатора всички имуществени и прехвърлими неимуществени авторски и сродни права върху публикуваните материали, както и изключителното право Организаторът да използва многократно материалите по всички начини, предвидени в Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП), за максимално допустимия срок, определен в ЗАПСП и за територията на цял свят.
6. Използването по т. 5 включва, без изброяването да е изчерпателно: възпроизвеждане, разпространение, излъчване по безжичен път и чрез сателит, предаване по кабел и препредаване по кабел на други организации и по други електронни съобщителни мрежи, публикуване (предлагане на достъп) в интернет, аналогово и цифрово разпространение, разпространение чрез мобилни мрежи за пренос на съдържание, чрез интернет и други платформи за разпространение и чрез всякакви други технически средства или форми на разпространение на цифрово съдържание, съществуващи в момента или създадени или възникнали впоследствие, публично показване или публично изпълнение; звукозаписване и видеозаписване; възпроизвеждане на материалите върху видеоносители и тяхното разпространение; адаптиране, синхронизиране, съкращаване, дублиране, субтитриране, превод и преработка; приспособяване и внасяне на всякакъв вид промени в предоставения материал; използване на материала и записите от него и части от тях за създаване на нов, производен материал, внос и износ на екземпляри от записите на материала, както и преотстъпване правата за използване по настоящата точка на трети лица, възмездно или безвъзмездно.
7. Участникът се съгласява, че за предоставянето на материалите и за отстъпването на правата съгласно т. 5 и 6 не му се дължи възнаграждение.

А!?

Редактирано от Slacoth
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.