Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

Не за друго, ама нали знаеш че тази история е само виц и пълна измишльотина? Да не вземе някой да си помисли, че капитан на кораб , чийто курс се знае за дни напред, изведнъж установява че има фар пред него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то е ясно,ама затова е виц,че показва наглоста на евре..,ъъ американците,които са дали най-много жертви от "приятелски" огън,щото са толко скапаняци,че сами си избиват хората,е имат опит,я кажете откога не воюват срещу някой империята велика?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малине, като почнете да свирите на китара Урал руски частушки, тогава ще призная колко скапана държава е Америка и какви скапаняци за американците и тн. Докато свирите американска музика ( щото баш това е блусът) на американски китари, ще си пасувам..

 

( то да бяха само китарите....)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ах-хаха,очаквах такова включване,значи като мразя шибаната им политика,която разрушава държави (включително и нашата) ,търсят оръжия за масово поразяване,па що ли намират Нефт,па като избават талибани некакси изкарват с военни самолети опиумните полета от авганците,щото в империята хероина е като за българите ракията..и така според Вас това ме прави Русофил,свирещ частушки :hysterical:

А блуса реално е създаден от хора,които са били изтерзани роби и убивани с кучета при опит за бягство на територията на  най-демократичната,справедлива и добра нация (дето гардероба на баба ми е по стар от нея)..Май и джаза?

едит- недей така ,бре,харесва ми американската музика ,но не и политика,има разлика ,нали?

Редактирано от Hillbilly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашата държава е получила доста подкрепа точно от "тъпите" американци. А от "братска" Русия сме получили всичките си национални катастрофи, включително и предстоящата - с 240 гъзолизци в настоящия парламент.

А че всички големи използват баламски малки държави - то е ясно. Ама и Швейцария е малка, ама нещо не ги закачат много. Значи е до нацията, каквато у нас просто липсва. И никой не ни е виновен.

Редактирано от presly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.