Jump to content
Българският форум за музиканти

Забавна простотия


Recommended Posts

На един мъж от Перник вече не му ставала оная работа. Жена му била яко крива и не го възбуждала. Пил виагра, трибестан, мазал се с какво ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да пие по едно на месец. Мъжът си казал наум "Абе, ще ти чакам аз толкова време, заеби!". Вечерта ги изпил наведнъж, а оная му работа станала чугун.

И като почнал жената, съседката отгоре, съседката отдолу, минал целия вход, после целия блок, абе, почти цял Перник минал. След три дни отива човекът унил при доктора с обяснението, че само му се плющи и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкции при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през тестисите си, може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал в квартала. Било събота. Отишъл пред входа на блока при своя Голф 2, а всички живущи в блока наизлезли по балконите, за да видят притеснено какво ще стане.

Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:

- Бегайтееее, тоя презарежда!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седи мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си в чаша и точно в този момент плувката потрепва. Риболовецът държи с една ръка чашата, а с другата дърпа въдицата. На куката вижда мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата. После изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи парчета и си говорят:
- Голяма гад излезе онова малкото. Как ни прекара само... Хващал бил, черпел по ракия и после пускал обратно във водата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принц Уилям и Кейт са решили синът им да носи най-разпространеното име във великобритания. Новият наследник на трона ще се нарича Мохамед.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.guitarshredshow.com/main.html

Щракнете на The Exploding guitar

:metalist::punk_guitar:  :music::D

Страшна идиотщина!Луди финландци!

http://www.youtube.com/user/MrFastfingerNet?feature=watch

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Понякога феновете в желанието си за изява , се проявяват така .....http://imgflip.com/i/2l7qp

Редактирано от dids
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние да решим да ударим нещо по-различно като за финал, а то какво стана :D Иначе - РЕСПЕКТ - реши да излезе, скочи, падна, стана, качи се и довърши парчето :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.