Jump to content
Българският форум за музиканти

Китаец ама не съвсем


kitaeca

Recommended Posts

Здравейте колеги и колежки :D нося си този ник от 10 години и съм си свикнал с него такаче спокойно може да ме наричате така ,а за хората който предпочитат имена съм Ники . На 20 г. съм уча в НМА"П.Владигеров"-София в Поп и Жазз Музика - пиано или по-точно клавиши(щото на пиано рядко свиря :D )

Така някакси от самосебеси разбирате че предпочитам Жазз и Поп музика но все пак уважавам и всички други стилове в които има качественна музика , даже харесвам чалга в чисто музикален аспект като музика която просто е по-проста но все пак е музика(естественно има и изключения които немога да ги трая). И така , надявам се да се сприятелим бързо и да научим много полезни неща едни от други.

 

С уважение:KITAECA™ / 2006г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер :D хехе шегичка) или нещо, свързано с характера :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер ;) хехе шегичка) или нещо, свързано с характера :)

Определено в лицето ,като малък (имам в предвид 3 клас) когато влезнах да уча в музикалното в софия бях с леко дръпнати очи и прическа паничка и от тогава та до сега :) все китаеца.Даже има хора които познавам от 2-3 години и все още не ми знаят истинското име :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха, здравией, интересно ми е как си се сдобил с прякора, някакви външни белези ли са ( говоря за лицето, нема да се обиждаме на размер  ;) хехе шегичка) или нещо, свързано с характера  :)

Определено в лицето ,като малък (имам в предвид 3 клас) когато влезнах да уча в музикалното в софия бях с леко дръпнати очи и прическа паничка и от тогава та до сега :) все китаеца.Даже има хора които познавам от 2-3 години и все още не ми знаят истинското име :P

А как ти е заглавието? Името де? Кънъръ?

Добре дошъл, имаме джемове, имаме форумни срещи, имаме и неща, дето нямаме, така че се забавлявай, щото пък си и профи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.