Jump to content
Българският форум за музиканти

Предложение / Въпрос


Recommended Posts

Привет!

 

Искам да попитам дали в раздела Ноти, уроци и други все още могат да се постват обяви за даване/търсене на уроци?? Понеже такива обяви има много там, а в раздела на базара - нито една. Моята обява за уроци беше изтрита от форума и като отговор на съобщение получих, че трябва обявите си да пускам в базара...

Отделно регистрации за базара, сметки и тн.. все още се опитвам да си пусна обявата там (  :offtopic-001: ).

При положение, че обяви за уроци седят и продължават да се слагат в графата Ноти, уроци и други  - и това работи,(повече хора го виждат и тн.) - не би ли било по-удобно за всички това да остане така?

 

Предполагам, който се е сблъсквал с моя проблем - ще има мнение по въпроса..

 

 

Поздрави,

Лили

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обявите там са на ВИП потребители. Това са хора които са допринесли много за развитието на този форум.

 

Обявите и услугите се публикуват в базара. Обявите са безплатни а услугите струват непосилния за всеки българин 1 ( един ) лев на месец.

Вече е писано не знам колко пъти по темата но да го повторя още веднъж, това се прави с цел да се отсеят сериозните от несериозните услуги.

Разделът за ноти и уроци не е комерсиално насочен. И всякакви комерсиални обяви ще бъдат трити ( както и по другите раздели).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.