Jump to content
Българският форум за музиканти

Възстановяване на гласа


umraz176

Recommended Posts

Благодаря много за предложението,но май вече нямам нужда от помощ... Ето го доказателството... http://dox.bg/files/dw?a=41655700dd Направих този запис половин час...Без никакво разпяване (естествено) :P  И май не стана никак зле...Гласа ми вече е доста,наистиан доста по-добре..Да не кажа,че се е оправил...Всичко дължа май на лекарството Тантум Верде. Взех си го преди5-6 дни без абс никаква надежда, но...Чудото се случи...Използвах и спрея и таблетките и така...Лошото е,че вече няма никъв смисъл от това,че гласа ми се върна щото...Изпуснах академията..По-точно си подадох документите но няма вече когато да отида да репетирам с пиано за изпита... :( Както и да е.Просто исках да кажа,че вече нямам нужда от помощ..Но благодаря отново за предложението.. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уффф...Всяко чудо за 3 дни....Моля,помагайте пак...хахах....Ходих на изпита...Мисля,че се справих....Горе-долу...Лошото е че като се прибрах...Пак си бях втълпил,че нищо не може да ми повреди гласа и...Пак пях....Известно време..хахахахах На края...Ето го резултата... http://dox.bg/files/dw?a=8de43ba9ce  :((((( Щом съм така при говорене,сами си правете изводите как съм в пеенето....Отново моля да ми дадете съвети...Според вас възможно ли е да е от мутацията?Защото смятам,че още се променя гласа ми... Очаквам коментарите ви..Благодаря предварително на всички,които ше дадат някакъв съвет. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш да си позволиш да пееш без разпяване! Можеш сериозно да си навредиш, ако не промениш навиците си. Беше написал, че си на 18 и имайки предвид, че всеки гласов апарат се развива с различно темпо -  вероятно е гласът ти да е нестабилен заради мутацията. Така или иначе не си правиш никаква услуга като натоварваш гласните си връзки. Чух и двата записа. Моето мнение е, че трябва да си наложиш сериозно отношение, ако искаш да нямаш по-нататъшни проблеми.

-Разпявай се преди пеене;

-Трябва да работиш с педагог, за да изградиш правилни певчески навици и да не се нараниш..

 

Успех!

Лили

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Приятелю,

всичко, което си изписал говори за тотална неграмотност и безхаберие... Какво правиш и ти не знаеш... 

Не можах да  чуя записите, защото ги няма, но от това, което пишеш ми става ясно... Факта, че са те приели в академията е поредния пирон в ковчега и. Там никои няма да се занимава с теб да те учи на А и Б, а и мисля, че повечето са специалисти по затриване на гласове.

Та ако искаш да пееш вземи се ограмоти, намери кой да те насочва и мисли какво правиш!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.