Jump to content
Българският форум за музиканти

Audio-technica ATH-M50x – Част 2 Ревю и Unboxing


musicman

Recommended Posts

 

Audio-technica ATH-M50x  Част 2 Ревю и Unboxing

 

Характеристики и аксесоари:

Не съм имал шанса да пробвам ATH-M50, но доколкото разбрах от доста ревюта и мнения на потребители, както и от самия производител, разликите в дизайн и звук са минимални. Audio-technica са решили да не експериментират с много промени, тъй като потребителите са били доволни от предходния модел. Вместо да променят продукт, който потребителите харесват така, както е, Audio-technica просто са добавили някои екстри. Производителят се е вслушал в молбите на хиляди потребители и е добавил нещо важно, което липсваше в М50 - сменяем кабел.

Слушалки със сменяеми кабели има отдавна на пазара, какво тогава би ви накарало да изберете Audio-Technica M50x? Съотношението цена-качество е ненадминато в този модел - на цена около 200$ е трудно да намерите слушалки от такъв клас със сходни характеристики. На подобна цена можете да откриете доста добри модели - като Beyerdynamic DT 770 Pro и Shure SRH840, които също биха ви свършили работа, но бледнеят пред M50X.

Първоначално се бях насочил към SRH840 на Shure, като цената им беше почти идентична с тази на M50x, но избрах М50x по ред причини, като качество на изработка, тегло и размер на говорителите.

От Audio-technica са предвидили, че слушалките могат да се използват и с преносими mp3 плейъри, затова са включили в комплекта удобен къс 1.2м кабел с тънка 3.5мм букса....

 

Прочети още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.