Jump to content
Българският форум за музиканти

Иван Анастасов - Супер секси


Recommended Posts

Здравейте уважаеми колеги, имам удоволствието да ви представя новата ми песен "Супер секси" !!! Приятели ще се радвам да ми споделите мнението си за песента ми ! Желая ви приятно слушане !!!  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е пущи некой порно филм направо у клипа,че така мяза на шоферска съблекалня от 90-те с налепени изрезки от вестник чук-чук по стените :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hysterical:

 

Няма лошо, но да ти кажа от теб аз лично очаквах нещо повече, особено след "Като на кино", "Киномания" и "Анатомия на света". НО! Песента отново е добра. Интересна е и отново виждам нещо, което изглежда е в твой стил: да се отнасяш сатирично с темата, която засягаш. И както винаги, не знам кой е режисьор на клиповете ти, но те са много добри. Във всички случай аз продължавам да те ценя високо като музикален деец и адмирирам това, че пишеш песни на български. Въпреки че съм малко разочарован, аз отново ти казвам браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за порното е добра идея Лорде, ха ха ха !!! А сега сериозно !!! Логично е да бъдат сложени снимки на красиви и фатални жени на фона на текстта, който се пее, няма логика да сложа изображения на Мечо Пух, АЛФ, или чичо Скрудж !!! Мерси "Рицарю на печалния образ" за подкрепата ти, и за вярата ти в мен !!! Като цяло, и аз самия забелязвам, че почти всяка моя авторска песен е различна от предишната, и като текст, музикално, дори като усещане !!! Аз обичам да експериментирам с музиката, и това ме прави щастлив !!! Всяка песен, която съм създал е свързана с мое емоционално или мисловно състояние тогава !!! "Като на кино" е свързана с преживявания и купони на морето, песента ми "Мечтай" е провокирана от темата за това каква цена плащаме, за да постигнем мечтите си, песента "Анатомия на света" съм я написал отвратен от фалшивите ценности, продажността, егоизма и доминаращата материалност и меркантилност в този свят, а песента - "Киномания" е посветих на всички велики и не толкова велики актьори и режисьори, и на цялото кино и кино индустрия по принцип !!! Това е реверанс към киното от моя страна, защото съм завършил преди това "Кинознание' в НАТФИЗ, а преди НАТФИЗ - "Кино и телевизионна режисура" в АРТ Колеж по екранни изкуства !!! Колега - "Убавец" по повод на въпроса ти дали текстта нарочно лъха на чалга, не, не е нарочно !!! Текстта се роди, както и музиката провокирани от една много желана от всички и доста фатална жена, с която преживях едни много пикантни приключения !!! Каквото чувства сърцето ми, това пиша като текст и музика, така че бъди сигурен, няма нищо умишлено, или мотивирано търсена комерсиалност !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ванка, ако помниш gamer, същия човек съм. Добявил съм те като "приятел" именно заради точно този начин на мислене. А с това изказване ти ми показа, че има и други като мен, които пишат според състоянието си в онзи момент. Аз ти станах фен, когато пусна първите си песни тук, и продължавам да съм. Очаквам момента, в който ще се видим на сцената. Мони

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е,след като се занимаваш с кино ти е познат филма "Повелителят на мухите" -The Lord of the flies,а при мен ташака/шегата е,че над аватара съм го написал,защото това е моето куче и така гони мухи из коридора че не е истина какви поразии прави и тенджери в кухнята обръща :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.