Jump to content
Българският форум за музиканти

Hamer Vector - лек проблем


Recommended Posts

Здравейте ,колеги , имам лек проблем с една от китарите си - Hamer Vector - едната жичка за Volume Control копчето се скъса и преди да съм я запоил , сетих се че китара има едно копче с 2 степени отзад точно на капака за електрониката ,което никога не е било свързано , но предполагам че е пасивна електроника....Някой от тук , ако има същия модел китара ще може ли да ми обясни за какво точно е това копче от зад , как се свързва , и най-вече ако може някой да ми прати някакви чертежи и планове за самата китара ще ми е доста полезно. Наздраве ! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

така ето и гадния проблем , който явно се оказа по-сериозен от колкото си мислех.... гадната зелена жица се оказа къса за мястото където трябва да бъде , добра идея ли ще е ако я удължа със някаква друга жица ,ако намеря.... 

7288354O.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... според мен може и там докъдето стига ... ако е била на корпуса на потенц. (където сочи твойта стрелка), то няма значение къде точно на корпуса. Само почисти малко там, докъдето стига жицата, за да се хване добре и да даде добра маса. (мнение на лаик)

Редактирано от viksps
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може я запоиш там докъдето стига зеления проводник.Можеш и да ги разпоиш всичките и да ги запоиш в една точка, внимавай само да не прегрееш с поялника корпуса на потенциометъра.Ако имаш опит в спойките, няма да имаш проблем.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.