Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся вокален педагок от Плевен.


Loveed

Recommended Posts

Здравейте на всички. Занимавам се с църковно пеене, пея на западни ноти и търся вакален педагок, който да ми помогне да овладея добре гласът си. Ходил съм доста на солфеж, но ми се ще да немеря учител, който да ме научи на добре постановка. 

 

Благодаря, Ви предварително. 

 

Имейлат ми е plevengrub@abv.bg  ако, някой не иска да пише в темата а на лично. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гогмагог - може да га напишеш и Гогмагок, не е грешно.

Обаче ПЕДАГОГ да сгрешиш, на два пъти значи просто не знаеш как се пише.

Потърси и педагог по правопис. И-мейлът, не имейлат.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шоуто е в сила..,това е директно за бисерите.

 

но ми се ще да немеря учител, който да ме научи на добре постановка. 

 

Вярно не мериш и няма да намериш,защото с изказ на циганин от вида "две бира и един пражола" трудно ще намериш учител да се разберете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

  Колегата "Hillbilly" не е прав... и то не е прав за 3 (три) неща. Първо в подписа му има "дохона работа" - трябва да се поправи, а е пропуснал и поне няколко запетаи. Второ не е прав, че правописа и усещането за музика са свързани. Аз лично съм виждал ( и чувал) циганин на кларинет да се изразява много по-добре, отколкото на български. Друг е въпроса, че споменатия Музикант ( нарочно го пиша с голямо М, за да изразя уважение) едва ли е чувал за теория на музиката. За него в музиката, предполагам, е била практика и то от ранна детска възраст.

  Така че, ако позволите, бих предложил да не му се сърдим, а да го насърчим.  И трето не си прав колега че, рока не вирее или пък вирее само в минало време. Докато има музиканти, опитващи се да го свирят и/или почитатели да го слушат, той ще съществува. Макар, че годинките ни понапреднаха, още не сме за Орландовци ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.