Jump to content
Българският форум за музиканти

Нужда от съвет относно купуване на барабани


Recommended Posts

Здравейте! Предварително се извинявам, ако това не е точното място да задавам въпросите си, но имам нужда от съвет и ще съм много бладодарна,ако можете да ми помогнете :) Искам да купя акустични барабани за подарък за баща ми, но аз лично не разбирам нищо. Той е свирил в група преди и искам да му ги купя просто за забавление, да свири любителски в свободното си време. Тъй като искам да е цял сет - ready to play (да включва барабани, чинели, столче и т.н.) - засега се колебая между 2 оферти : едната е от musicworld.bg - http://www.musicworld.bg/bg/m_1670000/i_43455/PREMIER_DRUMZZZ_Stage_22_Rock_Kit_101_bundle.html  , a drugata ot gemamusic - http://www.obiavi-bg.com/барабани-crash__798609 .  Миналата седмица ходих както в магазина на Динакорд, така и в магазин на гемамюзик на Пиротска. Първоначално бях решила да взема Премиер, но човекът в магазина на гемамюзик ме посъветва да взема барабаните Crash, защото били със същото качество , със същите материали, също произведени в Китай и единствената разлика била в чинелите. А разликата в цената не е толкова малка - едните са 771, а другите - 550. На мен като пари - лимитът ми е около 700 лв. Ще съм ви много благодарна,ако ме посъветвате кои барабани повече си заслужават, с оглед на това че човекът ще сири само любителски и не ни трябва кой знае какво качество. А освен това все пак съм наясно, че и за тези пари - няма как да очаквам нещо мн добро. Мерси прадварително за отговорите Ви :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Premier комплекта, за който си дала линк, не е наличен. Има варианта без чинели за 499 лева.

Комплектът Crash не включва чинели.

 

Мен лично Premier-a повече ми харесва заради размера на томовете.

 

Качеството едва ли ще е кой знае какво на който и да е комплект - за 500 лева не може да се очаква нищо читаво. Ако разбираш и ги огледаш на място може и да има превес едната марка, но и да избереш само на цвят, картинка и 6-то чувство пак мисля, че си ОК. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за отговора ти. :) Всъщност за Премиера - в магазина ми казаха, че могат да го поръчат, но ще бъде доставен в рамките на 3о дни. А колкото до Crash - постнах просто тази обява, защото в сайта на гемамюзик я нямаше, но човекът в магазина ми каза, че и чинелите се включват! При положение, че няма толкова голяма разлика в самото качество и най-вероятно разликата в цената идва просто от самата марка, може би ще взема Crash! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези пари, които си отделила не можеш да вземеш нищо ново и качествено. Не съм ги пробвал никога тези барабани, но не сметям, че ще има голяма разлика в изработката. Така, че не му мисли толкова и взимай този, който повече ти харесва и устройва като парички. Между другото много добра идея за подарък, сигурно ще изненадаш баща си много приятно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.