Jump to content
Българският форум за музиканти

Metallica с нова песен този уикенд?


G.Varbanov

Recommended Posts

Чакаме да я чуем, въпреки че вече не ги свиря и ме дразнят. А колко бях "вманиачен" по Кърк преди ужасТ. Колкото по-добър ставам във времето и осъзнавам китарата и музиката като цяло, разбирам Кърк колко е sloppy и че използва 3,4 скали и изобщо не е от най-добрите китаристи в света. Да има бърз downpikcкing, но го свири 30г, и стилът му го е изисквал от началото. Въпреки всичко с интерес бих чул "новото".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Култов си, не си далеч от Бисер Рачев!

Далечната 91-ва, на Кравай, седим си с приятеля ми Иван, сега китарист на Биг Мама Скандал и още една нова, не и помня името.

Идва Рачев и  казва - гледайте сега пичове, миналата година задминах Малмстийн, тази вече почти съм задминал Стив Вай ,

догодина надминавам Сатриани и съм номер едно!

Редактирано от TONY
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разсмя ме, хахаха, мерси, добре е да се смеем, здраве е. Сега сериозно, в музиката няма "най-добър". При равни други условия всеки може да стане всякакъв с правилни методики, всеотдаване, здрава работа и воля. Но това важи за всичко в живота, като че ли, ти ще кажеш!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално като задобрееш , другите да станат sloppy- та , обаче като станеш извънредно добър вече може да помагаш и на възрастните хора да пресичат улицата и да им освобождаваш седалка в автобуса , ако ще и  да е празен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук се чува по-добре:

Тука и се вижда горе долу:

Песента е безкрайно дълга като всички песни от Death Magnetic.Звучи все едно са залепени различни рифове един за друг без да имат някакво сходство.Има много спирания, смени на темпото, но като цяло не грабва с нищо кой знае колко интересно от едно, две слушания.

     Не мога да разбера защо Ларс си е пуснал това нещастно киче по главата.В неговия случай не е като да няма пари да си присади нова коса или просто да се придържа към 0 номер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кърк е спокоен той. Докато не сменят дръмера няма да се окаже най-некадърен в бандата. Тей че му е леко на душата... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръмера за съжаление ги командва здраво всичките във бандата и се е вкопчил доживот! Трябва да му се случи нещо фатално, за да го сменят  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  До скоро четох книгата за Клиф Бъртън, след като прочетох тази за Металика.Общо взето само той е успявал да се наложи над Ларс и Джеймс.Все пак те основават групата и след това идват всички други,като Кърк винаги е бил буфер между тях.Лошото е че след като Клиф умира, те никога не го преживяват и за това Джейсън е толкова тормозен и напусна бандата.Ларс и Джеймс са хората под името Металика и групата без един от тях не може да съществува.Роб им напомня доста за Клиф и за това се върнаха към по-здравия си стил и никъде почти не свирят онези два албума от деведесетте.

   Колкото и Ларс да не е във форма все пак си свири нещата и то доста причлично, но има концерти където е доста зле.Лошото му е че сам забързва темпата и не може да си изсвири партиите, а не знам другите как насмогват да влязат където трябва.

Ето го официално

https://www.youtube.com/watch?v=Y8u6Ww1ZGeU#t=12

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.