Jump to content
Българският форум за музиканти

ФУКНЯ


CorvusCorax

Recommended Posts

Абе, хора, усетихте ли, че всички раздели вече имат място за фукане, само ние оставаме назад. Вчера си го говорихме това с Термита. Не бива така!!! Това е причината форум "Вокали" да се сдобие (най-накрая) с такава тема. Хайде, фукайте се на воля:)

 

 

Аз ще се изфукам за сефте в понеделник. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 45
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Уууу, бре... Понеделникът отдавна минал... Ама аз пак да си се изфукам. Изпях сол на трета октава (с фалцет) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре атакуван тон чрез писък бих го нарекъл. Не ме кефи как звучи, нито смятам, че е приложимо в песен (не и в моя), но все пак трябваше да се изфукам с нещо, макар и със закъснение :cheers:

 

 

Алфи, не че заслужаваш тази информация, ама аз бельо мнооого отдавна не нося... Не ме кефи. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз успях да изпея фа диез от голяма октава ... обикновено се из4ерпвам до ла пак от голяма, но веднъж реших да се разпея без да плямпам и ето - фа диез ... :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мортиша, браво!!! :happy::dance::bravo:

 

Аз така като се разпявам без да плямпам, че и без да гледам докъде съм стигнал - и нагоре и надолу поне по два тона плюс излизат... Въпрос на самовнушение...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че се намесвам, простете на милия басист :happy: , но нашите фукни са за апаратура, а не за постижения :dance: Кажете, кой какви микрофони използва или си е купил, зарадвайте ни с някоя яка стойка за микрофонче, ефектчета. И вие посягате към техниката, колкото и да не искате да си признаете. Дотук, пак това си е мое мение, но само си спамкате сладичко и тихичко :bravo:

 

Поздрави от басисткия раздел!

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, че се намесвам, простете на милия басист :) , но нашите фукни са за апаратура, а не за постижения :o Кажете, кой какви микрофони използва или си е купил, зарадвайте ни с някоя яка стойка за микрофонче, ефектчета. И вие посягате към техниката, колкото и да не искате да си признаете. Дотук, пак това си е мое мение, но само си спамкате сладичко и тихичко :o

 

Поздрави от басисткия раздел!

Виктор

Абе защо реши,че трябва да се фукаме с техника,като си имаме гърла? :):):D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се фукаме значи... В нашата група инструменталистите първо питат удобна ли ми е тоналността, в която свирят. Ако не е - транспонират, докато ми стане удобна на мен. Дори понякога това да означава по-неудобни беквокали за самите тях. За по-хубаво от това не мога да се сетя.

 

IgniteAll - разбираме, че искаш да огрееш навсякъде и това е похвално, макар и непостижимо B) Искам да ти върна жеста: писанията във форум не са писма, а постове. Какви са тия поздрави всеки път и това име? Електронен подпис няма ли да сложиш? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така.... Хайде да сме сериозни и да не се нападаме, ок? Ако се налага нека ни затворят темата, ако не - да се фукаме в рамките на добрия тон!

 

Кремена - намерила си хората! Искам и аз да мога да се фукам с такива неща, а не както до сега - да се хваля, че съм успял най-накрая да изпея нещата в оригиналната тоналност, малко след като са ми изскочили очите.

 

yotzzo - таз година пол'вин, догодина - цяла! :P

 

brysnaria - не съм много красив, иначе ще се снмам, няма грижи!

 

 

Виктор, Прасчо и Кремена, моооооля ви най-очтиво, не се яжте!!! Много е неприятно един приятел да се кара с друг, сериозно ви говоря!!! ;) Толкова неприятно, че днес на репетиция ще ми падне гласа от мъъъъка :happy:

 

Плииииийс пииийс! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мии аз мога да се похваля, че имам(поне така си мисля :happy: ) една доста прилична стойка за микрофон Stagg, но пък микрофона ми ее.. remove remove (мани мани) :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... да се похваля и аз тогава... :rolleyes:

- в момента пея с музиканти, които транспонират перфектно от прима виста и съм супер доволен от това, макар и да има проблеми от типа "абе, тва от къде го свирехме?" :dance:

- преди два месеца се поднових с SHURE Beta 87A

shure.jpg

Думи нямам да изразя колко съм доволен :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шур бета 87А? Браво честит да ти е :godbless: Май доста си "олекнал" от цената му :godbless: за колко го взе? Защото аз гледах за някви 250 долара ставаше въпрос? Толкова ли наистина.. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно толкова - 250$=380лв. Директен внос от USA. Във Фактор му искаха с 1/3-та отгоре, т.е. 580лв. ;)

Обаче съотношението цена-качество е просто смазващо (визирам цената в САЩ). Като го сравних със СМ58 и дори Бета 58 направо... все едно бяха некви "микрофончета". Разбира се е и въпрос на глас. На някои певци Бета 58 им пасва по-добре от 87А. Абе, убедих се напълно в качеството на Шур. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.