Jump to content
Българският форум за музиканти

Бихте ли направили една важна тема?


Recommended Posts

Въпросът ми е към целия модераторски екип, всички от група ВИП и още няколко определени хора. Защо не се пусне една важна тема за дискутиране на строевете, в които да се свири при различните обстоятелства и какво и как е подходящо за тях? Бих искал всички да бъдат допуснати до участие в дискусията. Не смея аз да отворя такава, макар че много ми се иска, защото зная, че все пак аз не съм китарист. Смятам, че такава тема да поживее във форума известно време и да бъде маркирана като важна няма да е зле.

 

 

Ако не отворите тази тема, бих искал задължително да ми обясните причините на ЛС! Моето мнение е крайно и окончателно и аз не виждам темата нито да е спам, нито да е в нарушение, нито да е безсмислена.

 

 

Симеон :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мм, много ти благодаря, Лими, надявам се да не са я затворили. Че хората продължават да се карат за това нещо в различни теми. В раздел "Китара" е, нали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в раздел китара и в теоретичният раздел също. Доколкото си спомням темите бяха от преди 3-4 години. Търси упорито с най-различни ключови думи и ще намериш, вервай ми!

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, разтърсих се. Нямаше това, което търсех, а то е - тема, в която се дискутира строят, в който някои от нас свирят, причините за използване на по-нисък строй, всеки да е изказал лично мнение по въпроса и така нататък. Аз съдържание от рода - "свиря в този строй, защото...", "защо не в ми" и т. н. - просто не намирам. А и искам да дам в подобна тема примери, които смятам, че ще са от полза, които и да подпечатват личното ми мнение. Пак казвам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето моето мнение -

Аз свиря в най- различни мои собствени строеве, заради по-удобна пръстовка съобразена с мой си аранжимент на някоя песен или с вокалният ми диапазон. По тези причини ползвам и каподастери, които също ми "пренастройват" китарата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лими, Лими, винаги намираш как да ме развеселиш. Независимо дали заставаш зад мой коментар или не, точно затова като търся съвети, предпочитам ти да ми дадеш първия. Кой знае дали не ни предстои засечка в реалния живот. :cheers2: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A какво ти пречи да пуснеш една такава тема? Ако наистина е важна за хората, те ще споделят мнения в нея и тя ще седи дълго време сред първите теми на съответния раздел. Ако  в нея се натрупа достатъчно полезна и адекватно поднесена информация, би могла и да се закачи, като важна.

Ти какво искаш, понеже на теб ти е важно нещо, то автоматично да стане важно и за целия форум?  Апропо, въпросът ти е леко безмислен. Всеки (с достатъчно опит и ум в главата), си избира строй според обстоятелствата. Лими е посочил по-важните такива. Останалото е малко слух и практика. Няма какво толкова да се обсъжда, свириш, слушаш пробваш, решаваш.

Редактирано от blr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БЛР, мислиш ли, че щях да се замислям, при условие, че не бях на мод кю? Единственото, което ми пречи е точно това модераторско одобрение, понеже екипът ме познава добре и доста мои постове не бяха одобрени, въпреки че ги проверявах 3 пъти преди да ги пусна и не видях нищо нередно. Единственото, което искам, е съдействие в този случай. И да, това си е мой избор и мое решение. Радвам се, че най-после не се обърна към мен с гняв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си спомням да съм се обръщал към теб с гняв. Аз по принцип не мога да се гневя на хора, които никога не съм срещал и не познавам.

 

Не съм съвсем наясно какво е мод кю (чакате на опашка за одобрение от модератор ли?), но защо не си пуснал обикновена тема, точно както си пуснал тази? Щом си под особено модераторско наблюдение, явно има защо. Модераторският екип тук е достатъчно толерантен и аз му вярвам.

Както и да е, успех със строяването.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също вярвам на екипа и съм доволен от работата му. Тази опашка за модераторско одобрение просто вече ми я държат 2 месеца, но лично Мефистофел ми каза, че ще я махне, когато прецени. Следователно, щом няма проблеми да рискувам, ще го направя.

 

 

Решил съм да пусна темата в раздел "Говорилня", защото така и така искам просто да обсъждам, а не да давам акъл. Трябва ми само време за последен размисъл и надежда модераторите да я отворят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.